3 super tips για να δείχνεις πιο αδύνατη χωρίς δίαιτα!
3 super tips για να δείχνεις πιο αδύνατη χωρίς δίαιτα!


Μπορεί η πανδημία να μας έχει βγάλει από το διατροφικό μας πρόγραμμα αλλά σίγουρα δεν μας έκανε να χάσουμε το στυλ μας.

Όλες χαλαρώσαμε (λίγο παραπάνω) και ίσως φάγαμε (λίγο παραπάνω). Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είμαστε σε mood να αρχίσουμε δίαιτα. Μπορούμε να παρατείνουμε για λίγο ακόμα την «περίοδο χάριτος» φορώντας ρούχα στυλάτα αλλά ταυτόχρονα άνετα και πρακτικά. Και φορώντας τα με τέτοιο τρόπο που μας δείχνουν πιο λεπτές και πιο κομψές ακόμα και αν δεν νιώθουμε ότι είμαστε στην πιο fit στιγμή μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, για να βγεις ξανά (τρόπος του λέγειν το «βγεις») στον έξω κόσμο γεμάτη αυτοπεποίθηση είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές μόδας. Με αυτά τα styling tips θα χάσεις πόντους από κοιλιά, μπράτσα και γλουτούς χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ούτε μία μέρα δίαιτα. Θα χρειαστείς μόνο μία δερμάτινη ζώνη, ένα flare παντελόνι και μία κοντομάνικη ή μακρυμάνικη μπλούζα με φαρδιά μανίκια.

#1 «Ζώνη να βάλεις!»
Σφίξε τη δερμάτινη ζώνη πάνω από το loose πουλόβερ σου ή φόρεσέ την κάτω από το στήθος σου. Έτσι θα δείξει την περιφέρεια της πλάτης ή τη μέση σου, πολύ αδύνατη και θα δημιουργήσεις το εφέ της κλεψύδρας στη σιλουέτα σου.

#2 «Μία καμπάνα την ημέρα, τα κιλά τα κάνει πέρα»
Τα flare παντελόνια είναι γνωστό πως κολακεύουν τις γυναίκες με σωματότυπο «αχλάδι» και ανοιχτή λεκάνη, γιατί εξισορροπούν το πάνω με το κάτω μέρος του σώματος. Και φυσικά επειδή είναι γνωστό, δεν σημαίνει πως δεν είναι και απόλυτα πρακτικό.

#3 «Όσο πιο φαρδιά, τόσο πιο καλά»
Αν το δυνατό σου σημείο δεν είναι τα χέρια σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καλύψεις με έξυπνο τρόπο τα μπράτσα σου. Και λέγοντας έξυπνο εννοούμε με μπλούζες με μανίκια-νυχτερίδα, με kimonos ή puff sleeved φορέματα και tops.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!