Παίρνει σάρκα και οστά η πτέρυγα «Γκολ στη Ζωή» στο Μακάρειο!
Παίρνει σάρκα και οστά η πτέρυγα «Γκολ στη Ζωή» στο Μακάρειο!


Ένα σπουδαίο έργο παίρνει σάρκα και οστά! Ένα έργο στόχος-ζωής, ένα έργο πνοής για την κυπριακή κοινωνία, η πτέρυγα «Γκολ στη Ζωή» στο Μακάριο Νοσοκομείο, παίρνει το δρόμο της υλοποίησης.

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας και από τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Γκολ στη Ζωή», η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτό το σπουδαίο έργο έχει αρχίσει. Στην πτέρυγα «Γκολ στη Ζωή», η οποία θα είναι έτοιμη ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη των εργασιών, θα στεγαστεί το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Η πτέρυγα αυτή αποτέλεσε μεγάλο όραμα του «Γκολ στη Ζωή» από την αρχή της λειτουργίας του φιλανθρωπικού οργανισμού και η ανέγερσή της αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών των συντελεστών του, αλλά και όσων βοήθησαν για να πάρει το δρόμο προς την υλοποίησή του αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο.

Εν ενεργεία και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που εμπνεύστηκαν το «Γκολ στη Ζωή» αποδεικνύουν διαρκώς έμπρακτα πως δεν ξέρουν μόνο να κλωτσούν τη μπάλα καλά, αλλά διοχετεύουν την ενέργειά τους και σε έργα που δίνουν οξυγόνο στην κυπριακή κοινωνία.

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας:
Το Υπουργείο Υγείας με την πολύτιμη συνεργασία του εθελοντικού-φιλανθρωπικού Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή» προχωρά στην ανέγερση της πτέρυγας «Γκολ στη Ζωή», η οποία θα στεγάσει το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’. Το έργο, που έχει κοστολογηθεί στα €2.737.000, θα συγχρηματοδοτηθεί από τον Προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας και τον Οργανισμό «Γκολ στη Ζωή».

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του 2019 και να διαρκέσουν περίπου 18 μήνες.

Η πτέρυγα θα είναι σε δύο επίπεδα, συνολικού εμβαδού 1,000 τετραγωνικών μέτρων και θα πληροί όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές, έτσι ώστε να παρέχει τη δυνατότητα στέγασης του ΤΑΕΠ για την ποιοτική και καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!