3 τρικ για να χάσεις τα τελευταία περιττά κιλά!
3 τρικ για να χάσεις τα τελευταία περιττά κιλά!


Δίαιτα: Tα πολλά κιλά έφυγαν, αλλά τι γίνεται με τη ζυγαριά που έχει κολλήσει;

Ξεκίνησες διατροφή και ενώ στην αρχή τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά, τώρα για κάποιο λόγο η ζυγαριά έχει κολλήσει. Αυτά τα τελευταία 3 κιλάκια σε ταλαιπωρούν αρκετά και δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς την κατάσταση.

Εμείς σου έχουμε τρία κόλπα για να καταφέρεις να βγεις αλώβητη από την μάχη αυτή.

1. Δώσε σημασία στο πώς νιώθεις! Μήπως τρως λόγω άγχους, κούρασης, νευρικότητας ή συνήθειας; Πολλές φορές τρώμε γιατί δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε ή γιατί πολύ απλά δεν αισθανόμαστε καλά. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στα μηνύματα που στέλνει το στομάχι σου και αποφάσισε αναλόγως.

2. Πρόσεχε τις ποσότητες τροφών βάζεις στο πιάτο σου! Οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν ό,τι έχουν στο πιάτο τους ακόμη κι αν δεν πεινούν. Μείωσε, λοιπόν, εξ’αρχής τις ποσότητες και σύντομα θα δεις το δείκτη της ζυγαριάς να παίρνει την κατιούσα.

3. Τελευταίο και πολύ βασικό tip για να καταφέρεις να αδυνατίσεις είναι να μασάς πολλές φορές την τροφή σου. Οι περισσότεροι καταναλώνουν πολύ γρήγορα το γεύμα τους και δεν αφήνουν χρόνο στον εγκέφαλό τους να δώσει την εντολή της πληρότητας. Ηρέμησε και απόλαυσε με την ησυχία σου το πιάτο σου και μόλις φουσκώσεις άφησέ το στην άκρη!

Πηγή: mothersblog.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!