Πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις το καλοκαίρι για να χάνεις κιλά;
Πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις το καλοκαίρι για να χάνεις κιλά;


Καλοκαιρινή ημερήσια διατροφή 1200 θερμίδων για να συνεχίσεις να χάνεις βάρος!

Αν θέλεις να μειώσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις μέσα στην ημέρα και αναζητάς ένα μενού ιδανικό για τη ζέστη και τον καύσωνα, η διατροφή 1200 θερμίδων είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Συνδύασε τη διατροφή 1200 θερμίδων με άσκηση και συνέχισε να αδυνατίζεις και το καλοκαίρι.

Πρωινό -345 θερμίδες
Πουτίγκα βρώμης

Ένα βαζάκι με βρόμη που έχει μουλιάσει σε γάλα καρύδας από το βράδυ είναι το πιο νόστιμο και χορταστικό πρωινό. Συνδύασε ½ κούπα νιφάδες βρώμης, γάλα αμυγδάλου, 1 κουταλιά της σούπας σπόρους chia, 2 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα, ½ κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου,1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας.

Μεσημεριανό – 463 θερμίδες
Μεξικάνικη σαλάτα τάκο που μπορείς να ετοιμάσεις από το βράδυ και να πάρεις μαζί σου σε μπολάκι ή βαζάκι!

Φτιάξε πρώτα το dressing με 1 κουταλιά της σούπας μηλόξιδο, χυμό από ένα λάιμ, ½ κούπα φρέσκο κόλιανδρο, ¼ της κούπας στραγγιστό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών, 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και μια πρέζα μέλι.
Έπειτα, βάλε στο βαζάκι, ¼ αγγουριού ψιλοκομμένο, ½ κούπα μαύρα φασόλια, 1 μικρή ντομάτα κομμένη, ¼ της κούπας καλαμπόκι, 2 κούπες σαλάτα πράσινη, ¼ αβοκάντο κομμένο και 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο τυρί.


Σνακ Σνακ – 47 θερμίδες:
Μπάλες μπανάνας – δημητριακών με τρία υλικά για να κάμψεις τις λιγούρες για κάτι γλυκό. 
Πάρε μια κούπα νιφάδες βρώμης, 1 scoop σκόνη πρωτεΐνης βανίλια και 1 μεγάλη μπανάνα.

Βραδινό 228 θερμίδες
Ζυμαρικά με ψητά λαχανικά

Πάρε μια μερίδα ζυμαρικών ολικής άλεσης και βράσε τα. Σοτάρεις έπειτα 5 ψιλοκομμένα μανιτάρια/1/2 κρεμμύδι, 3 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα και 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες. Τέλος, σοτάρεις 230 γραμμάρια σπανάκι μέχρι να μαλακώσει. Ανακατεύεις τα υλικά που σόταρες και χρησιμοποιείς το τηγάνι για να δέσεις τη σάλτσα, με ½ κούπα λευκό κρασί και ½ κούπα ζωμό λαχανικών. Προσθέτεις τα μανιτάρια, το σκόρδο και κρεμμύδι, τα ντοματίνια, τα ζυμαρικά και το σπανάκι!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!