Κι όμως μπορείς να χάσεις 3 κιλά σε μία εβδομάδα χωρίς δίαιτα!
Κι όμως μπορείς να χάσεις 3 κιλά σε μία εβδομάδα χωρίς δίαιτα!


Ένα είναι το ''κόλπο'' για να αδυνατίσεις!

Εμείς οι γυναίκες πάντα θέλουμε να χάσουμε 2-3 κιλά. Όσο να ναι είμαστε επιρρεπείς στις λιχουδιές και ιδιαίτερα στα γλυκά οπότε πολλά είναι αυτά τα πρωινά που ψάχνουμε μέσα σε κάποιο συρτάρι το πρόγραμμα που μας είχε δώσει ο διατροφολόγος, πριν λίγο καιρό.

Μάθε όμως πως μπορείς να χάσεις κιλά και χωρίς δίαιτα. Αν αυξήσεις τα γεύματά σου και μειώσεις τις μερίδες σου μπορείς να τα καταφέρεις. Η Terri-Ann Nunns, θεωρεί πως τα 6 μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια κιλών. Παρακάτω σου αναφέρω τα πέντε επιχειρήματά της.

  • Τα μικρά γεύματα διατηρούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σου σταθερά, έτσι δεν έχεις αυτό το αίσθημα της νύστας μετά το γεύμα σου. Άρα, μπορείς να ανταπεξέλθεις μία χαρά στις υποχρεώσεις σου.
  • Μην ξεχνάς να τρως τα απαραίτητα αυτά γεύματα καθώς θα πεινάσεις αργά ή γρήγορα και θα καταφύγεις σε κάποια έτοιμη τροφή με αρκετά λιπαρά.
  • Τα γεύματά σου πρέπει να είναι σε αριθμό έξι για να αποφεύγεις το τσιμπολόγημα και φυσικά να μπορείς πιο εύκολα να υπολογίζεις τις θερμίδες.
  • Πρέπει να τρως μικρότερα γεύματα καθώς το σώμα σου θα τα χωνέψει πολύ πιο γρήγορα και ιδιαίτερα αν δεν περιέχουν πολλά λιπαρά.
  • Τα συχνά γεύματα σε βοηθούν να κάψεις θερμίδες με ταχύτερο ρυθμό, άρα θα αδυνατίσεις πολύ πιο γρήγορα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!