Η δίαιτα που κάνει η Meghan Markle όταν θέλει να χάσει κιλά
Η δίαιτα που κάνει η Meghan Markle όταν θέλει να χάσει κιλά


Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να νιώθει ότι πεινάει.

Όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle  θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ. Στις αρχές Δεκεμβρίου το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε η Meghan είναι το πρόσωπο της χρονιάς έχοντας τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Όλοι ασχολούνται με το τι φοράει, πώς χτενίζει τα μαλλιά της και πώς βάφεται. Επειδή όμως άνθρωπος είναι και εκείνη όπως όλοι μας, της αρέσει το καλό φαγητό και όταν έχει πάρει μερικά κιλά παραπάνω ακολουθεί την παρακάτω διατροφή.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Meghan Markle αγαπάει το σπιτικό φαγητό. Μάλιστα της αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα και να μαγειρεύει. Έτσι κάθε φορά που θέλει να χάσει βάρος το πρώτο που κάνει είναι να τρώει σπιτικό φαγητό. Επίσης κάθε πρωί που ξυπνάει πίνει ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι και στη συνέχεια για πρωινό τρώει βρώμη και μπανάνα. Το μεσημέρι προτιμάει μια σαλάτα με άπαχη πρωτείνη και το βράδυ συνήθως τρώει ψάρι με λαχανικά. Φυσικά δεν παραλείπει κατά τη διάρκεια της ημέρας να πίνει πράσινους φυσικούς  χυμούς. Ο αγαπημένος της χυμός περιέχει λίγο μήλο, λάχανο, λεμόνι και τζίνζτερ και θεωρεί ότι της παρέχει περισσότερη ενέργεια από ένα φλιτζάνι καφέ.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να νιώθει ότι πεινάει, γι αυτό όταν κάνει δίαιτα καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα πλούσια σε φυτικές ίνες για να νιώθει χορτάτη.

Κρίνοντας τη διατροφή που ακολουθεί η Meghan Markle διαπιστώνουμε ότι μια από τις πιο ισορροπημένες διατροφές των διάσημων γυναικών. Δεν περιέχει ακραίες διατροφικές επιλογές ενώ είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!