Οι αφέλειες που ταιριάζουν στα στρογγυλά πρόσωπα
Οι αφέλειες που ταιριάζουν στα στρογγυλά πρόσωπα


Βρες τώρα τις αφέλειες που θα κάνεις στο επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σου για να έχεις το σωστό hair look αυτό το φθινόπωρο.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Εκεί έξω υπάρχει μια αντίληψη ότι τα στρογγυλά πρόσωπα είναι «δύσκολα», ότι τους ταιριάζουν πολύ συγκεκριμένα κουρέματα και ότι είναι λίγα αυτά που πραγματικά τα κολακεύουν. Μη μασάς. Το βασικό – πριν μιλήσουμε πιο αναλυτικά για τα στρογγυλά πρόσωπα- είναι να σε κάνει εσένα το οποιοδήποτε κούρεμα να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.

Άλλωστε, το κάθε κούρεμα μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του οποιουδήποτε προσώπου. Κι αν σκέφτεσαι τελευταία να κάνεις αφέλειες, μην ταλανίζεις άλλο το μυαλό σου. Φυσικά και μπορείς να τις κάνεις και, μάλιστα, υπάρχουν 6 διαφορετικά στυλ αφελειών που μπορούν πραγματικά να αναδείξουν και να κολακεύσουν ακόμα περισσότερο ένα στρογγυλό πρόσωπο.

Τα 6 στυλ αφελειών που κολακεύουν το στρογγυλό πρόσωπο

 

Blunt bangs

Για πολύ στρογγυλά πρόσωπα, οι blunt bangs είναι απλά υπέροχες. Τι ακριβώς είναι; Πρόκειται για αφέλειες αιχμηρές, ίσιες και flat που χαρίζουν ένα πιο αυστηρό και τολμηρό look.

Curtain bangs

Britain Bafta Film Awards 2021

Οι curtain bangs δημιουργούν την ψευδαίσθηση του πιο μεγάλου και ψηλού μετώπου και του μικρότερου πλάτους του στρογγυλού προσώπου.

Μακριές curtain bangs

Οι μακριές curtain bangs δημιουργούν το εφέ ενός πιο μακρόστενου και πιο λεπτού προσώπου.

Micro bangs

2018 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Invision

Οι micro bangs αναδεικνύουν το στρογγυλό πρόσωπο τονίζοντας συγχρόνως τα ζυγωματικά.

Bottleneck bangs

Οι bottleneck bangs είναι κοντές ψηλά και όσο κατεβαίνουν στα μάγουλα μακραίνουν κάνοντας έτσι πιο soft και κομψό το στρογγυλό πρόσωπο.

Πλαϊνές αφέλειες

Αν θέλεις το πλάτος του προσώπου σου να φαίνεται μικρότερο, προτίμησε τις πλαϊνές αφέλειες.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!