Tα ξεκούμπωτα jeans έγιναν μόδα!
Tα ξεκούμπωτα jeans έγιναν μόδα!


Είναι γεγονός πως ακόμη και ένα ξεκούμπωτο φερμουάρ να δει κάποιος, το πιθανότερο είναι να σου κάνει τη διακριτική παρατήρηση και να "σε σώσει από την ντροπή". Δεν θα ξεχάσω άλλωστε την πιο ντροπιαστική εξιστόρηση μιας φίλης μου, η οποία απλώς είχε ξεχάσει από βιασύνη να σηκώσει το φερμουάρ του παντελονιού της και η ντροπή που ένιωσε όσο βρισκόταν σε χώρο με κόσμο της έχει μείνει αξέχαστη.

Σε ποιον δεν έχει συμβεί άλλωστε; Η νέα τάση όμως, φαίνεται να απενοχοποιεί όλα τα παραπάνω, καθώς τα μοντέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, ήταν τόσο cool και effortless, που το ξεκούμπωτο παντελόνι τους, γυρισμένο προς τα κάτω, φανέρωνε την άνεση (και την ανακούφιση) που είχαν.

Οι προηγούμενες τάσεις, μπορεί να έφεραν στο προσκήνιο τα ψηλόμεσα παντελόνια, ωστόσο μάλλον έρχεται σιγά σιγά η στιγμή που θα τα φορέσεις, ανοιχτά, χωρίς να σε εμποδίζουν ή που θα επιλέξεις και πάλι τα χαμηλοκάβαλα jeans, τα οποία έχουν κάνει αισθητή την εμφάνιση τους.

Η συγκεκριμένη τάση δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους New York Times, οι οποίοι αφιέρωσαν άρθρο σχετικά με την effortless αισθητική της νέας γενιάς, που έρχεται να απενοχοποιήσει όλα όσα μέχρι τώρα μας προκαλούσαν ντροπή. Μπορείς να ξεκουμπώνεις το φερμουάρ σου όσο βρίσκεσαι σε δείπνο, ωστόσο μη διστάσεις να συνεχίσεις και ολόκληρη την ημέρα σου έτσι.


Η Katie Pettit, μοντέλο από τις ΗΠΑ και μόλις 20 ετών, δεν δίστασε να εμφανιστεί έτσι όπως νιώθει πιο άνετα, ακόμη και αν πρόκειται να έχει ξεκούμπωτο το φερμουάρ της και να σαρώνει τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Ενώ στο ίδιο άρθρο ένα ακόμη μοντέλο από το West Hollywood, δηλώνει πως ότι και αν φοράς, αν το φοράς με αυτοπεποίθηση και το υποστηρίζεις, οι υπόλοιποι μπορούν να καταλάβουν και να νιώσουν την σιγουριά σου.

Όπως και να' χει νούμερα, τύποι και "καθώς πρέπει" άγραφοι νόμοι, μπαίνουν στην άκρη και οι τάσεις της εποχής, θέλουν τους ανθρώπους και τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους, και να φοράνε οτιδήποτε τους κάνει να νιώθουν καλύτερα και όπως αισθάνονται πιο άνετες.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!