Τα ωραιότερα φορέματα για το φθινόπωρο!
Τα ωραιότερα φορέματα για το φθινόπωρο!


Αν υπάρχει κάτι που κάνει τη νέα σεζόν να φαντάζει λίγο πιο συναρπαστική, αυτό είναι όλα τα συναρπαστικά νέα trends που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Είναι η μεταβατική περίοδος, που οι μισές από εμάς προσεύχονται ο καιρός να δροσίσει και το σκηνικό να γίνει πιο φθινοπωρινό, για να ταιριάζει με την διάθεση μας, και οι μισές, που απλά αρνούνται να αποχωριστούν ακόμα το καλοκαίρι, με τα δροσερά tops και τα σανδάλια.

Η μέση λύση που θα ικανοποιήσει όλες, μέχρι η θερμοκρασία να πέσει, είναι τα πιο κομψά φορέματα της εποχής. Elegant και θηλυκά, αέρινα και χαλάρα, προσαρμοσμένα στις νέες τάσεις, έρχονται να δώσουν την απάντηση στα στιλιστικά μας διλήμματα και δεύτερες σκέψεις για το καθημερινό ντύσιμο. Kαθώς είναι η πιο δροσερή επιλογή, έρχονται να ανανεώσουν πρώτα την γκαρνταρόμπα μας ενόψει φθινοπώρου και μας κάνουν να ανυπομονούμε.

Την ίδια στιγμή τα πιο cool street style looks από τις Εβδομάδες Μόδας που βρίσκονται σε εξέλιξη, μας δίνουν ιδέες για τρόπους να τα φορέσουμε τώρα και να δείχνουν fresh.

Οι πρώτες αφίξεις στα αγαπημένα μας brands είναι συναρπαστικές. Τα χρώματα κινούνται από τα πιο φωτεινά και bold στα neutrals και τις πιο muted αποχρώσεις, όπως και pastels. Tα prints είναι και αυτά παιχνιδιάρικα. Florals, καρό και ψυχεδελικά μοτίβα, κάνουν την μόδα του φθινοπώρου απολαυστική. Γιακάδες, τετράγωνα necklines και puffy sleeves, προσδίδουν ενδιαφέρον και vintage πινελιές.
Eμείς βρήκαμε τα πρώτα φορέματα που θα φορέσουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Ανακαλύψτε τα στη gallery που ακολουθεί...

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!