5+1 σύνολα για να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ
5+1 σύνολα για να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ


Έξι passe partout σύνολα που μπορείς να φορέσεις κάθε στιγμή της ημέρας.

Μήπως κλείνεις βαλίτσα για διακοπές; Ή μήπως θα κλείσεις σε λίγες μέρες, που όλοι λίγο πολύ θα εγκαταλείψουμε την πόλη για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού; Αν η άδεια σου είναι προ των πυλών, τότε είναι μάλλον πιθανό να αντιμετωπίζεις το γνωστό ζήτημα μιας παραγεμισμένης βαλίτσας, που καταλήγεις να κάθεσαι πάνω της για να σε «υπακούσει» τελικά και να πάρει το δρόμο προς το νησί.

Αν δεν θες να καταλήξεις κάπως έτσι και φέτος, δηλαδή με μια παραφουσκωμένη βαλίτσα και τα ρούχα σου τσαλακωμένα, τότε πρέπει να βρεις που ακριβώς βρίσκεται το λάθος σου. Το πιο σημαντικό ζήτημα είναι συνήθως η τάση που έχουμε να παίρνουμε πολλά και διαφορετικά items, κάποια από τα οποία δεν φοράμε ποτέ. Ή η τάση να παίρνουμε μαζί μας ρούχα και αξεσουάρ που έχουν πολύ συγκεκριμένο στυλ και ενδείκνυνται μόνο για συγκεκριμένα σύνολα, που θα φορέσεις το πολύ μία φορά μέσα στις διακοπές σου.

Το όλο πρόβλημα θα σου φανεί πιο απλό, αν βάλεις στη ζωή σου τη λέξη «multiple», δηλαδή πολλαπλός, δηλαδή αυτά ακριβώς τα ρούχα της ντουλάπας σου, που μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς τρόπους και είναι κατάλληλα για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

Και θα μου πεις, αν ήξερα να το κάνω αυτό, τότε δεν θα υπήρχε το αρχικό πρόβλημα. Για αυτό είμαστε κοντά σου, για να σου δείξουμε τα έξι καλύτερα σύνολα, που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα σου και μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Σε όλο αυτό το νέο mood, έχει βοηθήσει και η νέα τάση της μόδας να μην διαχωρίζει πλέον τόσο αυστηρά τα casual πρωινά με τα luxury βραδινά outfits, δίνοντας μας έτσι την ελευθερία να πάρουμε στις διακοπές μας όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα.

Από τις mini και τις maxi φούστες σου, που μπορείς να φορέσεις με τα αγαπημένα crop tops της σεζόν, μέχρι τα αέρινα φορέματα, τα διαχρονικά πουκάμισα, τις oversized λινές βερμούδες που φοράς στην πόλη και τα co-ords, τα πιο fun σετάκια του καλοκαιριού, όλα τα παραπάνω μπορούν εύκολα να μετατραπούν στα go to outfits των διακοπών σου.


Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!