6+1 ιδέες για μακιγιάζ με χρώμα
6+1 ιδέες για μακιγιάζ με χρώμα


Το καλοκαίρι επιβάλλεται να έχει χρώμα το μακιγιάζ κι εδώ θα βρεις τις καλύτερες και πιο fresh ιδέες.

Η αλήθεια είναι πως αγαπώ πολύ τις γήινες σκιές στα μάτια και τα nude-pink κραγιόν στα χείλη. Και για αυτό τα επιλέγω τόσο στις καθημερινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις μου. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο elegant αλλά και εύκολο συγχρόνως μπορώ να κάνω στο μακιγιάζ μου. Να, όμως, που μέσα στο καλοκαίρι βαριέμαι φρικτά να με βλέπω όλο με το ίδιο και το ίδιο make up look… Κι ευτυχώς υπάρχει η μαμά μου να μου κάνει τις καλύτερες εκπλήξεις.

Τι εννοώ; Ότι πρόσφατα μού έκανε δώρο μια παλέτα με χρωματιστές σκιές – σε φούξια, έντονο πορτοκαλί, κίτρινο, λαχανί και τιρκουάζ χρώμα- και με έβαλε σε πειρασμό να εντάξω τα power colors στο μακιγιάζ μου. Φυσικά και το τόλμησα και σήμερα είμαι εδώ για να σου κάνω μερικές προτάσεις κι εσένα. Πώς μπορείς, λοιπόν, να βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ δίνοντας μια πιο pop & funky διάθεση στην εμφάνισή σου; Παρακάτω θα βρεις 7 ιδέες εύκολες, φρέσκιες και κομψές για να ξεκινήσεις κι εσύ να ζεις μια life in colors.

 

Ιδέες για μακιγιάζ με χρώμα

Έντονο γαλάζιο eyeliner με highlighter

galazio_eyeliner.jpg

Χρησιμοποιώντας έντονο γαλάζιο eyeliner συνδυαστικά με μαύρο θα αναδείξεις ακόμα περισσότερο τη λάμψη που σου προσφέρει το highlighter σου. Μη σου πω ότι δεν θα χρειαστείς καν κραγιόν για αυτό το look!

Λαχανί σκιά

laxani_skia.jpg

Μια καλή βάση, λαχανί σκιά στα βλέφαρα και ένα διάφανο lip gloss θα σου χαρίσουν το πιο fresh, καλοκαιρινό make up look. Τράβηξε και τα μαλλιά πίσω για να αναδείξεις τη σκιά σου και να είσαι σίγουρη ότι με τα σχόλια που θα λάβεις θα κάνεις ξανά και ξανά το συγκεκριμένο makeup look.

How To: 9 Different Ways to Wear Colorful EyeShadows | Easy Beginner Friendly Tutorial

Κοραλλί κραγιόν

koralli-kragion-highlighter.jpg

Άσε το κόκκινο κραγιόν για το κοραλλί αυτό το καλοκαίρι. Με αρκετές δόσεις highlighter θα έχεις δημιουργήσει το πιο summerish make up look της σεζόν.

Φούξια σκιά

fouksia_skia.jpg

Αυτό το μακιγιάζ είναι ό,τι πρέπει για τις βραδιές clubbing του καλοκαιριού. Φούξια σκιά στα βλέφαρα με αρκετές δόσεις glitter, μαύρη μάσκαρα και διάφανο lip gloss. Αν δεν είσαι εσύ η beauty queen της νύχτας, τότε ποια;

Color mix

mix.jpg

Χρησιμοποίησε δύο σκιές διαφορετικού χρώματος στα μάτια και άσε να είναι εμφανής η διαφορά τους. Άσε, επίσης, τα χείλη σε nude τόνους και κλέψε την παράσταση. So simple!

Κίτρινο eyeliner

kitrino_eyeliner.jpg

Ανάδειξε το πρόσωπό σου με λεπτή γραμμή κίτρινου eyeliner κι έντονο ρουζ πολύ ψηλά στα ζυγωματικά. Το τέλειο πρωινό make up look είναι μπροστά σου.

Φούξια fluo eyeliner

fluo_eyeliner.jpg

Οι fluo αποχρώσεις είναι τάση στα πάντα αυτήν τη σεζόν. Σε νύχια, μακιγιάζ και fashion items. Εσύ τόλμησε το φούξια fluo eyeliner και συνδύασέ το με total white σύνολο, ώστε να ξεχωρίσεις.

 

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!