Φορώντας φούστα το καλοκαίρι
Φορώντας φούστα το καλοκαίρι


Για τους περισσότερους, το καλοκαίρι είναι η σεζόν του φορέματος. Και να σου πω κάτι; Δεν το βρίσκω παράλογο, σε καμία περίπτωση. Η ευκολία στο styling που προσφέρει ένα φόρεμα, είναι ασύγκριτη. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύω πολύ (και) στη φούστα. Πιστεύω πολύ σε ένα πράγμα, συγκεκριμένα: μέσα στην απλότητα στο styling που έχουν τα summer looks μας, μια φούστα αντιστέκεται σε αυτή τη λογική. Δηλαδή, από τη στιγμή που φοράμε λιγότερα ρούχα το καλοκαίρι, γιατί απλούστατα κάνει ζέστη, αυτό το ρούχο προσφέρει μια εύκολη «πολυπλοκότητα» στις εμφανίσεις. Ε, αυτό, για μένα που ψάχνω πάντα το “third element” στις εμφανίσεις μου, που προσπαθώ να τις αναβαθμίσω με κοσμήματα, με ανοιχτές πουκαμίσες κ.ο.κ., είναι θαυμάσιο. Η φούστα, τα προσφέρει αυτά, κατά τη γνώμη μου. Και μπορώ να στο αποδείξω.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν έχουμε ταυτίσει το καλοκαιρινό ντύσιμο με τα φορέματα, πιστεύω ότι φέτος, είναι η χρονιά της φούστας. Οι τάσεις αναγνωρίζουν φέτος, την ισχύ της στη μόδα και την γκαρνταρόμπα μας. Ανακηρύσσοντας styles, όπως οι micro skirts, ως ένα από τα It trends της χρονιάς, η άνοδός της ήταν αναπόφευκτη. Αυτό μάς έκανε να δούμε την πρακτικότητα της φούστας στις εμφανίσεις μας. Η φούστα είναι τρομερά versatile και μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις. Μπορεί να είναι casual, μπορεί να είναι σοφιστικέ, σέξι, αλλά και μοντέρνα, μπορεί να είναι διαχρονική. Οι διαφορετικές χρήσεις της στην γκαρνταρόμπα μας είναι ο λόγος που φέτος, γιορτάζουμε το must αυτό το ρούχο.

Η φούστα επιστρέφει δυναμικά στις εμφανίσεις μας, το καλοκαίρι του 2022
Φέτος, λοιπόν, είναι η χρονιά της φούστας. Με τον Brad Pitt να φοράει φούστα στο κόκκινο χαλί, αντιλαμβανόμαστε την πολυχρηστικότητά της. Το versatility της φούστας αξίζει έπαινο, ενώ βλέπουμε τους πολλούς τρόπους που μπορούμε να τη χωρέσουμε στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Σε αυτό μας βοηθάει και η street style μόδα. Με έμπνευση τα παρακάτω outfits, σου εξηγώ πώς μπορείς να τα αξιοποιήσεις στις εμφανίσεις σου.

Θέλοντας, λοιπόν, να σου αποδείξω την πολυχρηστικότητά της, δείχνοντάς σου ότι με το κατάλληλο styling μπορείς να τη φορέσεις παντού. Από το γραφείο, το νησί μέχρι και μια επίσημη περίσταση, όπως ένα γάμο ή βάφτιση, η φούστα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must.

 

Για το γραφείο

Η πρακτικότητα είναι το μυστικό σε αυτές τις περιπτώσεις. Προτίμησε στιλ φούστας που προσφέρουν άνεση όταν τη φοράς. Και που είναι όμως versatile αρκετά, ώστε να μπορείς να τη φορέσεις και εκτός γραφείου. Οι cargo φούστες, οι μίντι, οι κλος, οι printed είναι όλες ιδανικές για το γραφείο -και όχι μόνο.

Ιmaxtree
Imaxtree
Imaxtree

Για γάμο ή βάφτιση

Εδώ σου δίνεται η ευκαιρία να «παίξεις» όσο θέλεις. Ανάλογα με την επίσημη περίσταση, μπορείς να επιλέξεις μια φούστα για ένα πιο μίνιμαλ look, ενδίδοντας σε μονόχρωμα σύνολα για παράδειγμα. Μπορείς όμως, να πειραματιστείς και με πιο έντονες αποχρώσεις και πιο εντυπωσιακές γραμμές φούστας. Από τις πάντα κομψές λινές, τις μίνι με δαντέλα, τις μίντι κλος ή πλισέ και τις σατέν, οι επιλογές είναι πολλές.

 

Imaxtree

 

 

Imaxtree
Imaxtree
Imaxtree

 

Για το νησί

Η άνεση και η χαλαρότητα είναι το βασικότερο χαρακτηριστικό των εμφανίσεών μας, όταν είμαστε διακοπές. Εδώ, η εφαρμογή είναι το μυστικό για να απολαύσεις τη φούστα στο έπακρο. Ξέχνα τις εφαρμοστές γραμμές και αφέσου στη γοητεία μιας άνετης φούστας. Αυτές σε Α γραμμή, οι ψηλόμεσες, αλλά και οι slip skirts φορεμένες με το μαγιό ή με loose πουκαμίσες, θα σου προσφέρουν αβίαστα κομψά looks.

 

Imaxtree

 

Για την πόλη

Η casual διάθεση που έχουν κάποιες φούστες όπως οι cargo, οι τύπου tweed, και φυσικά οι denim, θα σου προσφέρουν τα πιο stylish και κουλ καλοκαιρινά looks για το καλοκαίρι. Φόρεσε αυτές τις φούστες με classics της γκαρνταρόμπας, όπως T-shirts, tank tops ή πουκάμισα.

 

Imaxtree
Imaxtree
Imaxtree

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!