Βάλε κοσμήματα με καλοκαιρινή διάθεση
Βάλε κοσμήματα με καλοκαιρινή διάθεση


Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, συνήθως οργανώνεις το πρόγραμμα των καλοκαιρινών σου εξορμήσεων ή αρχίζεις να ετοιμάζεις εγκαίρως τη βαλίτσα των διακοπών σου ή των θερινών Σαββατοκύριακων που θα σε βρουν σε κάποια νησιά του Αιγαίου ή του Σαρωνικού.

Τα μαγιό, τα σανδάλια, τα αέρινα φορέματα και τα καφτάνια έχουν μπει ήδη στη λίστα με τα απαραίτητα για το καλοκαιρινό σου στυλ. Ωστόσο, η μόδα φέτος επιβάλλει απλότητα. Και αν το καλοσκεφτείς, αυτό που μπορεί να κάνει ένα απλό, μονόχρωμο και minimal οutfit να ξεχωρίσει, είναι το κόσμημα με το οποίο θα το συνοδεύσεις.

Ένα βραχιόλι, ένα κολιέ, ένα σύμβολο ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, είναι οι προσθήκες που μπορούν να μετατρέψουν μία κατά τα άλλα στυλάτη αλλά απλή εμφάνιση, σε ένα look που μαγνητίζει τα βλέμματα και σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη πιο ξεχωριστή.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ετοιμάζεσαι να απολαύσεις το πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι των τελευταίων δύο ετών και να το ζήσεις δημιουργώντας τις πιο ανέμελες αναμνήσεις και φεύγοντας από το νησί με το πιο ξεχωριστό και shiny φωτογραφικό άλμπουμ στο κινητό σου, μην ξεχάσεις να επενδύσεις στα must κοσμήματα του καλοκαιριού. Το ποια είναι αυτά τα κοσμήματα, θα το ανακαλύψεις στον οδηγό που ετοιμάσαμε για εσένα!

Άντλησε έμπνευση από το μπλε της θάλασσας και του ελληνικού καλοκαιριού

Αν υπάρχει ένα χρώμα που έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με το ελληνικό καλοκαίρι, αυτό είναι το μπλε, σε κάθε του απόχρωση. Προσπάθησε να εμπνευστείς, λοιπόν, από το μπλε της θάλασσας και από τη μοναδικότητα του θαλάσσιου κόσμου, για να βρεις κοσμήματα που δίνουν μία περισσότερο καλοκαιρινή «πινελιά» σε κάθε σου look. Για παράδειγμα, μπορείς να βρεις σύμβολα σε αποχρώσεις του μπλε, με φιγούρες και σχέδια από πλάσματα της θάλασσας, όπως έναν ιππόκαμπο ή ένα ψαράκι. Μην ξεχνάς, επίσης, πως το μπλε στα κοσμήματά σου, θα ταιριάζει άψογα με τα λευκά φορέματα και τα μπεζ καφτάνια που θα φοράς στα καλντερίμια και τις παραλίες του νησιού.

Επένδυσε στον πολύχρωμο και δροσερό κόσμο των φρούτων

Το μπλε είναι αναμφίβολα το χρώμα του καλοκαιριού όμως, η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι έχεις την ευκαιρία να φορέσεις με μεγαλύτερη άνεση ρούχα και κοσμήματα σε έντονα χρώματα, που ενδεχομένως θα δίσταζες να βάλεις τον χειμώνα. Αν επιμένεις στη μονοχρωμία και σε πιο safe αποχρώσεις για τα ρούχα σου, πάντως, μπορείς να δώσεις μία πιο «παιχνιδιάρικη» και καλοκαιρινή «νότα» στις εμφανίσεις σου επιλέγοντας χρωματιστά σύμβολα για τα κοσμήματά σου, με… φρουτένια αισθητική.

Βγάλε στην επιφάνεια την περιπετειώδη πλευρά σου

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που γίνεσαι ξανά παιδί, που αφήνεις στην άκρη τα «πρέπει» και ενδίδεις στη διάθεσή σου για περιπέτεια, προσπαθώντας να οργανώσεις με την πρώτη ευκαιρία ανέμελες αποδράσεις. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν άφηνες αυτήν την περιπετειώδη διάθεσή σου να αποτυπωθεί στα look σου; Για να τα καταφέρεις, αρκούν τα κατάλληλα σύμβολα στα κοσμήματά σου. Από ένα αερόστατο μέχρι μία βαλίτσα και τη γη ολόκληρη στα χέρια σου!

Μην διστάζεις να πειραματίζεσαι συνεχώς

Τελευταία αλλά σημαντική συμβουλή για να επιλέξεις κοσμήματα, που θα κάνουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις ακόμη πιο ξεχωριστές. Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά και αυτήν ακριβώς τη διάθεση αξίζει να εκφράσεις μέσα από τα look. Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταφέρεις, λοιπόν, είναι να έχεις την ελευθερία να πειραματίζεσαι με τα κοσμήματα και δη, τα σύμβολα που έχεις, δημιουργώντας playful συνδυασμούς. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδυάσεις το σύμβολο της χελώνας από τη νέα συλλογή της Pandora, με άλλα «παιχνιδιάρικα» σύμβολα σε μπλε και πράσινες αποχρώσεις για ένα ενδιαφέρον look ή να δημιουργήσεις layerings με κολιέ και τροπικά στοιχεία. Όρια δεν υπάρχουν, ειδικότερα το καλοκαίρι που νιώθεις πιο ελεύθερη να πειραματιστείς με το στυλ σου.

Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου γούστο, να θυμάσαι πως ένα κόσμημα μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά σε μία εμφάνισή σου. Και η σωστή επιλογή συμβόλων για τα κοσμήματά σου, μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις πιο εύκολα στην επιφάνεια την πιο ανέμελη εκδοχή σου αυτό το καλοκαίρι, δημιουργώντας ολοκληρωμένα, elegant και ταυτόχρονα playful look.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!