Πώς θα συνδυάσεις το παντελόνι με το τοπ;
Πώς θα συνδυάσεις το παντελόνι με το τοπ;


Είναι η στιγμή που παίρνεις την απόφαση να πραγματοποιήσεις μία ανακατάταξη στις κρεμάστρες και τα ράφια σου (αν δεν το έκανες ήδη), να αποθηκεύσεις τα χοντρά πουλόβερ και τα παλτό σου στο πάνω μέρος της ντουλάπας, ώστε να δημιουργήσεις χώρο για τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά κομμάτια, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μοναδικές εμφανίσεις το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως κάθε φορά που μπαίνεις σε αυτή τη χρονοβόρα διαδικασία, υπάρχουν κάποια ρούχα που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να σκέφτεσαι διπλά, πριν αποφασίσεις πού θα τα τοποθετήσεις.

Διότι μπορεί οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού να είναι υψηλές και να επιβάλλουν συχνά ρούχα πάνω από το γόνατο όμως, γνωρίζεις καλά πως ορισμένες φορές, ο συνδυασμός «παντελόνι και τοπ» είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Ποιες είναι αυτές οι φορές; Οι απρόσμενες βροχερές μέρες του καλοκαιριού, οι δροσερές βραδιές στο νησί, οι ημέρες της περιόδου που θέλεις να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα, τα πρωινά που ψαχουλεύεις αγχωμένη το περιεχόμενο της ντουλάπας σου επειδή δεν ξέρεις τι να φορέσεις και έχεις αργήσει να φύγεις για το γραφείο. Όλες αυτές τις φορές, λοιπόν, αυτό που χρειάζεσαι είναι την απόλυτη άνεση που σου προσφέρει ένα ψηλόμεσο παντελόνι και ένα ξεχωριστό τοπ, το οποίο «απογειώνει» το look σου.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές προσθήκες που χρειάζεται να κρατήσεις ή να προσθέσεις στην ντουλάπα σου, για να εξελίξεις και να υιοθετήσεις τον διαχρονικό συνδυασμό «παντελόνι και τοπ» με τον πιο στυλάτο τρόπο!

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι δίνει μία 70s «πινελιά» σε μία καθημερινή εμφάνιση

Αν υπάρχει ένα ρούχο που κολακεύει κάθε σιλουέτα και αξίζει μία θέση στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, αυτό είναι σίγουρα ένα ψηλόμεσο παντελόνι, το διαχρονικό item που μας συστήθηκε στα μέσα των 70s και στην πραγματικότητα, δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Πρόκειται για ένα ευκολοφόρετο, άνετο κομμάτι, το οποίο ακόμη και όταν το φοράς όλη μέρα, από το πρωί έως το βράδυ, δεν σακουλιάζει, ούτε αλλοιώνεται η γραμμή του.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να επενδύσεις σε ένα μονόχρωμο ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο θα σου προσφέρει κομψές office εμφανίσεις αλλά και πιο casual, για τις ώρες που απολαμβάνεις συναρπαστικές περιηγήσεις στην πόλη, after work συναντήσεις με τις κολλητές σου ή βραδινές εξόδους στο νησί; Να ξέρεις πως ένα ψηλόμεσο παντελόνι θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις πολλούς και ιδιαίτερους συνδυασμούς, αφού η ιδιαίτερη γραμμή του προσδίδει, έτσι και αλλιώς, μία ρετρό αισθητική σε κάθε σου εμφάνιση.

1653646428670-308009533-Picture2.jpg

Ένα παντελόνι καμπάνα που θα τονίζει με στυλ τα δυνατά σημεία της σιλουέτας σου

Ένα ακόμη ρούχο που μας έρχεται από μία παλαιότερη δεκαετία είναι το παντελόνι καμπάνα, το fashion item που «σφράγισε» τα 60s, ενώ ακόμη και σήμερα μας επιτρέπει να δημιουργούμε μοναδικά look, τα οποία τονίζουν τα δυνατά σημεία της σιλουέτας μας. Αν δεν έχεις επενδύσει ήδη σε κάποιο παντελόνι καμπάνα, δηλαδή σε μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας, μπορείς να επιλέξεις ένα κλασικό υφασμάτινο κομμάτι σε λευκό χρώμα, το οποίο θα σε συντροφεύει σε μία καθημερινή και σε μία πιο επίσημη περίσταση. Εναλλακτικά, μπορείς να στραφείς σε μία πιο casual επιλογή, όπως ένα παντελόνι που διαθέτει το ύφασμα της αθλητικής φόρμας, δηλαδή ένα πολύ άνετο παντελόνι καμπάνα, το οποίο θα σε «αγκαλιάζει» με στυλ και θα σου προσφέρει μοναδικές comfy chic εμφανίσεις. Σε κάθε περίπτωση, όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα έχεις προσθέσει ένα ιδιαίτερο και ευκολοφόρετο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου.

1653646443088-26949025-Picture3.jpg

Τα τοπ στα οποία αξίζει να επενδύσεις για να δημιουργήσεις ευφάνταστες εμφανίσεις

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όταν πειραματίζεσαι με τον διαχρονικό συνδυασμό «παντελόνι και τοπ», στην πραγματικότητα, το τοπ είναι το κομμάτι που πρωταγωνιστεί και δίνει ταυτότητα στο σύνολό σου, ενώ το παντελόνι είναι το κομμάτι που συμπληρώνει την εμφάνιση. Για παράδειγμα, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό, ανοιξιάτικο σύνολο, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα τοπ με βολάν και δαντελένιες λεπτομέρειες ή εναλλακτικά, να στραφείς σε ένα κλασικό μονόχρωμο τοπ τιραντάκι με δαντέλα. Βέβαια, τις φορές που επιθυμείς να προσθέσεις λίγη έξτρα λάμψη στην εμφάνισή σου, να θυμάσαι πως δεν υπάρχει καταλληλότερη επιλογή υφάσματος από το σατέν. Διότι ένα σατέν τοπ είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να «ανεβάσει» μία κατά τα άλλα απλή εμφάνιση, ενώ χάρη στην ιδιαίτερη ποιότητά του, μπορεί να αναδείξει και ένα παντελόνι που υπό άλλες συνθήκες θα έδειχνε πολύ καθημερινό και casual. Βλέπεις, συνδυάζοντας ένα τζιν ψηλόμεσο παντελόνι με ένα σατέν τοπ, θα έχεις δημιουργήσει ένα σύνολο που μπορεί να σε συντροφεύσει σε μία πρωινή, αλλά και σε μία βραδινή έξοδο.

1653646455790-903207667-Picture4.jpg

Να θυμάσαι πως ακόμη και σε ένα τόσο συνηθισμένο σύνολο, όπως είναι ο συνδυασμός «παντελόνι και τοπ», εσύ είσαι εκείνη που έχει την τελευταία λέξη. Συνεπώς, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από τις παραπάνω συμβουλές και να διαμορφώσεις μοναδικά σύνολα, τα οποία θα ανταποκρίνονται στην αισθητική και το προσωπικό σου γούστο.

 

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!