Οι top συνδυασμοί με πουκάμισο
Οι top συνδυασμοί με πουκάμισο


Τα πουκάμισα είναι διαχρονικά αγαπημένο ρούχο της ντουλάπας σου. Πάρε το απαραίτητο inspo για να ανανεώσεις τα looks σου.

Η άνοιξη βρίσκεται στο τέλος της, ωστόσο, ο καιρός δεν σταματά τις εκπλήξεις. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο, που μας έχει κουράσει είναι η αλήθεια, σε βαθμό που δεν θέλουμε άλλο πια να το συζητάμε. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες είναι κάτι το βασικό αυτή την περίοδο και για το καθημερινό μας styling, αφού θέλουμε να φορέσουμε κάτι ναι μεν ελαφρύ αλλά όχι και απόλυτα καλοκαιρινό.

Μία πολύ καλή λύση, λοιπόν, για τον τελευταίο μήνα της άνοιξης είναι το να αξιοιποιήσεις τα πουκάμισα που έχεις στην ντουλάπα σου. Τα πουκάμισα είναι ένα αγαπημένο item της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει μεγαλύτερο χώρο στην ντουλάπα μας. Και δικαίως. Είναι κομψό, εύκολο και κυκλοφορεί σε αμέτρητες εναλλακτικές και styles, που εξυπηρετούν όλα τα γούστα.

Σίγουρα έχεις βάλει και εσύ αρκετά πουκάμισα στην συλλογή τις τελευταίες σεζόν. Τα oversized fits είναι μεγάλη τάση, όπως και οι luxury υφές, όπως τα satin like υφάσμστα, οι glittery διαφάνειες και τα shearling. Τα τελευταία, μάλιστα, είναι ίσως πιο hot από ποτέ, αφού το street style τα θέλει φορεμένα με ενημερωμένο Y2K look με τα πάνω κουμπάκια τους κλειστά και την κοιλίτσα έξω!

Τα πιο fashionable σύνολα με πουκάμισο για να πάρεις έμπνευση.
Στα πουκάμισα ταιριάζουν ιδανικά με τα flared παντελόνια. Είτε μιλάμε για τζιν, είτε μιλάμε για υφασμάτινα pants είτε για ένα ελαστικό elevated παντελόνι που φέτος είναι ότι πιο άνετο για τα καθημερινά σου σύνολα. Επίσης, επένδυσε στο χρώμα, είτε αγοράζοντας ένα πουκάμισο σε λαμπερό φούξια, πράσινο ή πορτοκαλί, είτε ακόμη κάνοντας και colorblocking με το κάτω μέρος του συνόλου σου.

Σημείωσε ότι τα πουκάμισα ταιριάζουν υπέροχα και με τις φούστες σου. Υπάρχει η κλασική εκδοχή της midi φούστας με ένα πουκάμισο από μέσα, που είναι πάντα in style. Αν, όμως θέλεις να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό τότε βάλε την micro mini φούστα σου, ένα από τα κορυφαία trends της σεζόν, και άσε το πουκάμισο σου απ' έξω, ώστε να φαίνεται μόνο το κάτω μέρος της φούστας σου. Μπορείς να ξεκουμπώσεις και λίγα κουμπιά από το πουκάμισο σου ανάλογα με την γραμμή του.

.

shirt-outfits-(2).jpgshirt-outfits-(3).jpgshirt-outfits-(4).jpgshirt-outfits-(5).jpgshirt-outfits-(6).jpgshirt-outfits-(7).jpgshirt-outfits-(8).jpgshirt-outfits-(9).jpgshirt-outfits-(10).jpgshirt-outfits-(11).jpg
 

Πηγή: queen.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!