Ο χειμώνας θέλει... φούτερ!
Ο χειμώνας θέλει... φούτερ!


Το must-have ρούχο για τις πολύ κρύες ημέρες της σεζόν.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και η αλήθεια είναι πως ο καιρός μας ανάγκασε να επιλέξουμε τα πιο χοντρά ρούχα της χειμερινής μας γκαρνταρόμπας. Πλεκτά πουλόβερ, ζακέτες, σκούφοι και μπότες φοριούνται on repeat αφού το έντονο κρύο δεν λέει να υποχωρήσει.

Αν ανήκεις στις γυναίκες που δεν ξέρουν τι να διαλέξουν ή κρυώνουν υπερβολικά πολύ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Υπάρχει ωστόσο ένα και μόνο fashion item το οποίο χαρίζει cozy αίσθηση, ζεστασιά και ακαταμάχητο στυλ. Ναι, καλά φαντάστηκες, αναφέρομαι στο γυναικείο φούτερ (hoodie), που τις τελευταίες σεζόν αποτελεί no1 επιλογή των γυναικών και όσων αγαπούν το #athleisure.

Το φούτερ είναι must-have! Πώς θα το φορέσεις
Αν το συνδυάσεις σωστά με λιγότερο αθλητικά ρούχα (όπως faux leather κολάν, jeans και mini φούστες) μπορείς να δημιουργήσεις υπέροχα all day σύνολα. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που τα αγαπάμε λίγο παραπάνω, αφού χαρίζουν μοναδικό στυλ, είναι θηλυκά, άνετα και μας κρατούν ζεστές τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου.

Η πιο safe επιλογή είναι να το φορέσεις με ένα παντελόνι φόρμας. Είτε λοιπόν διαλέξεις ένα matching με φούτερ παντελόνι και μπλούζα, είτε μεμονωμένα items που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, είναι ιδανικό για τις χειμερινές εμφανίσεις σου στην πόλη.

#1 Με κολάν και αθλητικά παπούτσια

#2 Με παντελόνι φόρμας και sneakers

#3 Με φούστα, καλσόν και αρβυλάκια

#4 Με τζιν παντελόνι και fluffy μπότες

#5 Με faux leather κολάν και μποτάκια

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!