9+1 super λευκά πουλόβερ!
9+1 super λευκά πουλόβερ!


Τα πλεκτά και τα λίγο πιο χοντρά μας ρούχα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας προτιμήσεων αφού καθημερινά θέλουμε άνεση, στυλ και προστασία έναντι στις καιρικές συνθήκες.

Τα πουλόβερ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο κομψά και διαχρονικά αγαπημένα fashion items. Μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να συνθέσουν θηλυκά outfits για κάθε ενδυματολογική περίσταση. Ταιριάζουν με κολάν, με jeans, με φούστες και ό,τι άλλο σου αρέσει και θεωρείς πως σου ταιριάζει.

Φαρδιά ή λίγο πιο στενά πουλόβερ σε basic αποχρώσεις (μπεζ, λευκό, μαύρο) θα σε βγάλουν «ασπροπρόσωπη» κάθε ώρα και στιγμή και αποτελούν πρόταση για τις χειμερινές σου εμφανίσεις. Tο λευκό χρώμα είναι μια από τις πιο hot επιλογές αφού ταιριάζει εξίσου σε όλες και μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα της χειμερινής γκαρνταρόμπας σου.

Φόρεσέ το με μαύρο κολάν ή παντελόνι, κάνοντας το απόλυτο colour combo ή συνδύασέ το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και fluffy μπότες. Αν πάλι θες κάτι πιο βραδινό, υπάρχει λύση! Πες ναι στο λευκό πουλόβερ σου και σε μια faux leather mini φούστα.

Πώς θα φορέσεις το λευκό πουλόβερ
#1 Με κολάν και αθλητικά παπούτσια

#2 Με τζιν παντελόνι και μπότες

#3 Με παντελόνι φόρμας και sneakers

#4 Με φούστα, καλσόν και μποτάκια

#5 Με faux leather κολάν και αρβυλάκια

Κάνε τώρα scroll για να δεις μερικά από τα ωραιότερα λευκά πουλόβερ της αγοράς.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!