9+1 all day τσάντες
9+1 all day τσάντες


Το πιο hot micro-trend της σεζόν συνδυάζει πολυτέλεια και θαλπωρή.

Οι οικολογικές γούνες ήταν, είναι και θα είναι αγαπημένο winter item. Μπορείς να τις φορέσεις έχοντας ήσυχη την -οικολογική- συνείδησή σου και ταυτόχρονα να δώσεις ένα glam twist σε όλα σου τα σύνολα, πρωινά ή βραδινά. Κάτι αντίστοιχο ισχύει με τις fluffy τσάντες που είναι φτιαγμένες από faux fur και ολοκληρώνουν, φέτος, τα looks κάνοντάς τα so hot right now.

Μετά τα snakeskin clutches και τις μπροκάρ, oversized bags, οι τσάντες και τα μικρά top handle τσαντάκια από οικολογική γούνα είναι νέα εμμονή των fashionistas για το 2022. Μπορείς να τις κρατήσεις μαζί με την αγαπημένη σου δερμάτινη tote, το πρωί, αλλά και μόνες τους στην εκδρομή ή στην χαλαρή βραδινή σου έξοδο. Συνήθως το μέγεθος τους είναι αρκετά πρακτικό και χωρούν μέσα όλα σου τα πράγματα, όχι μόνο τα κλειδιά και το κινητό σου.

Shopping Time
Εξαιτίας του cozy υλικού τους, προσθέτουν μια down to earth νότα σε όλα τα σύνολά σου, από ultra chic μέχρι urban και κάνουν βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας σου όπως το denim και το δέρμα, να δείχνουν λιγότερα «σκληρά» και πιο προσιτά. Παρακάτω θα βρεις τα δέκα πιο cool σχέδια της αγοράς για να διαλέξεις σήμερα αυτό που σου ταιριάζει και να το κανείς δικό σου asap. Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσεις τη γιορτή των Φώτων από το online shopping; Ρητορική ήταν η ερώτηση και «όχι» η απάντηση! Καλά ψώνια!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!