Το super tip για την τέλεια εφαρμογή του foundation!
Το super tip για την τέλεια εφαρμογή του foundation!


Σε έναν κόσμο με beauty gurus και influencers, νέα gadgets που έχουν να κάνουν με την ομορφιά «ξεπηδούν» μέσα από τα social media. Όλα τους υπόσχονται να μας «λύσουν» τα χέρια στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας και να κάνουν την επιδερμίδα μας πιο λαμπερή. Τα σφουγγαράκια για το μακιγιάζ βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά.

Αναρωτιέμαι βέβαια αν έχει υποστεί κάποια άλλο αντικείμενο περισσότερα βασανιστήρια από το beauty blender; Ναι έχει περάσει πολλά καθώς οι experts δεν σταματούν να αναζητούν τρόπους για να το χρησιμοποιούν και να είναι πιο αποτελεσματικό. Οι ιδέες από ότι φαίνεται δεν τελειώνουν ποτέ και μάλιστα το Tik Tok γέννησε μία ακόμη ιδέα.

Το νέο viral trend ισχυρίζεται ότι αν βάλουμε το σφουγγαράκι στη κατάψυξη για περίπου μία ώρα τότε το foundation θα απλώνεται πιο εύκολα. Συγκεκριμένα, ο χρήστης, @gwmakeup, έκανε δημοφιλή την τεχνική του παγωμένου beauty blender με ένα video που έχει περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια likes.

Το hack έκανε το foundation να δείχνει πιο λείο και το τελικό αποτέλεσμα αυτό που αναζητάμε οι περισσότερες, φυσικό χωρίς να δημιουργεί την ενοχλητική cakey αίσθηση. Ειδικά αν έχετε ξηρή επιδερμίδα είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίζετε συχνά αυτήν την κατάσταση.

Η επιφάνεια της ξηρής επιδερμίδας δεν είναι ομοιόμορφη και το foundation «κάθεται» μέσα σε λεπτές γραμμές πιο εύκολα. Εκτός λοιπόν, από την συστηματική απολέπιση που θα λειάνει την επιφάνεια του προσώπου μπορείτε να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο hack με τον πάγο και θα δείτε την διαφορά στο δέρμα σας.

Δοκιμάστε το!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!