Το κομμάτι που έρχεται να αντικαταστήσει το μαύρο ζιβάγκο
Το κομμάτι που έρχεται να αντικαταστήσει το μαύρο ζιβάγκο


Aν ρωτήσουμε τις γυναίκες ποιο είναι το κλασικό κομμάτι που έχουν στην ντουλάπα τους και που δεν αποχωρίζoνται από το την πρώτη πτώση της θρμοκρασίας μέχρι και την άνοιξη ξέρουμε ήδη την απάντηση που θα δώσουν οι περισσότερες.

Ποια δεν έχει ένα απλό, μαύρο ζιβάγκο στην ντουλάπα της; Πρόκειται για ένα fashion staple ευέλικτο και ευκολοφόρετο, ιδανικό για layering. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί στο γραφείο σε business σύνολα, μέχρι τη βραδινή έξοδο αλλά και να ενσωματωθεί τόσο σε επίσημες περιστάσεις όσο και ένα party.

Σήμερα όμως, είμαστε εδώ, για να μιλήσουμε όχι για το μαύρο ζιβάγκο, αλλά για τον διάδοχό του.

Η νέα τάση είναι fun και ελαφρώς κιτς, όπως κάθετί εμπνευσμένο από τα 90s. To ζιβάγκο με prints θα αντικαταστήσει το all time classic μαύρο ακόμα στα πιο μοντέρνα σύνολα. Τα κορίτσια της μόδας φορούν ήδη ζιβάγκο με πολύχρωμα μοτίβα -από 70s florals μέχρι ψυχεδελικούς στροβίλους και σκακιέρες.

Εκτός από κλασικά νήματα, τα ζιβάγκο είναι φτιαγμένα από άλλα ελαστικά υφάσματα όπως jersey, mesh ή ακόμα και neoprene. Έτσι μπορούν να αποτελέσουν την βάση του look που θα δεχτεί περισσότερα layers π.χ. μπορεί αν φορεθεί ακόμα και μέσα από πουκάμισο ή φόρεμα που θα αναδείξει τον πολύχρωμο λαιμό του.

Οι πιο τολμηρές fashion insiders θα το φορέσουν σε συνδυασμό με άλλα μοτίβα και έντονα χρώματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θα βαρεθούν ούτε στιγμή.


 

 


 
Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!