Έτσι θα φορέσουμε τη φούστα φέτος!
Έτσι θα φορέσουμε τη φούστα φέτος!


Μαζί με τις χαμηλές θερμοκρασίες επιστρέφει και το layering, με τους σχεδιαστές και τους μεγαλύτερους οίκους μόδας να δίνουν περισσότερο χώρο από ότι ίσως θα περιμέναμε σε αυτή την τεχνική του στιλ.

Για την ακρίβεια οι runway collections για το φθινόπωρο/χειμώνα 2021-2022 αποθέωσαν το παιχνίδι με τα μήκη και τα layers, κυρίως μέσα από έναν τολμηρό συνδυασμό.

To look, που πρωταγωνιστεί τόσο στα runways όσο και στις street style εμφανίσεις των fashion insiders είναι το φόρεμα ή φούστα πάνω από παντελόνι. Οι πιο στιλάτες συμφωνούν ότι μπορείτε να το δοκιμάσετε πάνω από το τζιν σας -είτε εφαρμοστό είτε flare- να κάνετε layering με φόρεμα, και γιατί όχι με blazer.

 

 

 
 
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

 

Alberta Ferretti 

To μυστικό για να πετύχετε είναι να φορέσετε παπούτσια με τακούνι, ακόμα και χαμηλό. Αν το φόρεμα σας έχει κουμπιά αφήστε τα ανοιχτά στο κάτω μέρος έτσι ώστε όχι μόνο να φαίνεται το παντελόνι αλλά και το φόρεμα να θυμίζει κιμονό καθώς κινείστε. 

Στα defiles είδαμε ακόμα ότι οι fashion designers το εφάρμοσαν σε μονόχρωμα σύνολα. Με αυτό το στιλιστικό κόλπο η φούστα δεν «κόβει» την σιλουέτα και έτσι δείχνει ψηλόλιγνη.

 

 

 

Jacquemus 

 

 

Jil Sander 

 

 

Sportmax 

 

 

Ports 1961 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!