Liquid hair: Το νέο trend στα μαλλιά
Liquid hair: Το νέο trend στα μαλλιά


Ώρα για #hairspiration!

Μπορεί το TikTok να είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που λατρεύει η Gen-Z, αυτό δεν σημαίνει όμως πως κι εμείς, τα λίγο μεγαλύτερα κορίτσια, δεν μπορούμε να βρούμε ενδιαφέρον. Και όπου ενδιαφέρον βλέπε τάσεις ομορφιάς.

Που λες… Το τελευταίο διάστημα στο TikTok γίνεται πολύ buzz για μια ultra chic και πανεύκολη τάση, που δεν είναι άλλη από τα liquid hair.

Αυτό το χτένισμα το έχουν δοκιμάσει πολλές stars και η αλήθεια είναι πως κι εσύ θα το ζηλέψεις με την πρώτη ματιά!

Τι είναι και πώς θα πετύχεις τα liquid hair
Liquid hair θεωρούν οι TikTokers τα ολόισια μαλλιά. Τα μαλλιά στα οποία δεν πετάει ούτε μισή φύτρα.

Πώς θα τα πετύχεις; Υπάρχουν δύο επιλογές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, liquid hair μπορείς να έχεις ισιώνοντας με πιστολάκι τα μαλλιά σου και περνώντας τα από πάνω με πρέσα ισιώματος.

Εννοείται πως πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία, θα πρέπει να έχεις ψεκάσει τα μαλλιά σου με σπρέι κατά της θερμότητας για να τα προστατεύσεις από την ψαλίδα και τη γενικότερη φθορά.

Η άλλη και πιο «ανώδυνη» για τα μαλλιά σου επιλογή είναι η θεραπεία κερατίνης. Ειδικά, μάλιστα, αν έχεις σγουρά μαλλιά, που φριζάρουν, η κερατίνη είναι η απόλυτη λύση για εσένα.

Η σωστή προετοιμασία για τέλεια liquid hair
Για να κάνεις super chic liquid hair δεν αρκεί μόνο το σεσουάρ σου και η πρέσα ισιώματος. Είναι απαραίτητο και να ακολουθείς σχολαστικά τη hair care routine σου.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός από το σαμπουάν, χρειάζεται σε κάθε λούσιμο να εναλλάσσεις το conditioner με μια μάσκα μαλλιών. Αυτά είναι τα δύο προϊόντα, τα οποία θα διατηρούν βαθιά ενυδατωμένα τα μαλλιά σου και τα οποία θα κάνουν πιο εύκολη… τη διαδικασία styling liquid hair.

Extra info: Βάλε στο νεσεσέρ σου κι ένα λαδάκι μαλλιών ή ένα hair serum, που θα περιποιούνται ακόμα καλύτερα τα μαλλιά σου και θα σου χαρίζουν άκρως επιτυχημένα… liquid hair.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!