10 super τζιν για το φθινόπωρο!
10 super τζιν για το φθινόπωρο!


To φθινόπωρο είναι εδώ και από την άφιξη του κιόλας μας επεφύλλασε την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας και τις πρώτες ψιχάλες. Ο φθινοπωρινός καιρός, για άλλους ανακουφιστικά δροσερός και για άλλους μουντός και μελαγχολικός. Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες κι αν ανήκετε, το μήνυμα είναι ένα: είναι ώρα να φορέσουμε ξανά τα μακριά μας παντελόνια.

Και ξέρετε κάτι; Mπορεί τα καταστήματα και οι βιτρίνες να είναι γεμάτα από υφασμάτινα παντελόνια με 60s και 70s μοτίβα, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα καινούργιο τζιν. Σκεφτείτε αυτή την αίσθηση, την υφή, τις ραφές όταν το πρωτοφοράτε.

Τα στιλ που πρωταγωνιστούν είναι πολλά και διαφορετικά. Με τη μόδα πλέον να στρέφεται στις πιο χαλαρές γραμμές τα loose τζιν είναι κυρίαρχοι των τάσεων. Όλο και περισσότερες influencers και style icons στρέφονται στα ψηλόμεσα τζιν σε φαρδιά γραμμή και στα πλαίσια της αναβίωσης των 90s έχουν διχρωμίες, patchworks, φθορές και σκισίματα σε στρατηγικά σημεία. Από την άλλη τζιν παντελόνια με χρώματα επιστρέφουν για να δώσουν μια κεφάτη και pop πινελιά στα looks μας και να μας φτιάξουν την διάθεση.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα της αγοράς, για κάθε στιλ και budget, που θα σας κάνουν να δείτε το φθινόπωρο με άλλο μάτι.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!