10 ιδέες για NudeNails!
10 ιδέες για NudeNails!


Είναι διακριτικά αλλά καθόλου βαρετά και μπορείς να τα κάνεις ακόμα και στο σχολείο (κλείνουμε το μάτι πονηρά).

Καθώς τα γραφεία μας γεμίζουν, με τα παιδιά να έχουν γυρίσει στο σχολείο και με την κίνηση στις πόλεις να έχει επανέλθει σε επίπεδα προ-κορονοϊού… κάθε μέρα που περνά μας απομακρύνει ολοένα και περισσότερο από το καλοκαίρι.

Το μαύρισμά μας έχει αρχίσει να σβήνει, ο καιρός έχει κρυώσει (αν και θα ανέβει η θερμοκρασία ξανά) και έχουμε ήδη σημειώσει το επόμενο τριήμερο αργίας (αργεί ακόμα).

Ξυπνήσαμε όπως αντιλαμβάνεσαι με περίεργη διάθεση σήμερα. Για να φτιάξουμε λοιπόν τη διάθεσή μας αλλά και τη σημερινή ημέρα, αποφασίσαμε να περιπλανηθούμε σε γνώριμα μονοπάτια και όχι, δεν μιλάμε μόνο για το καθιερωμένο nailspiration αλλά και για το θέμα του!

Αποφασίσαμε λοιπόν να ψάξουμε το αγαπημένο μας χρώμα που τυχαίνει να είναι και το πιο κομψό: Το nude φυσικά!.

Πάνε με όλα!
Τα nude nails πάνε σε όλες και με όλα. Όταν μάλιστα συνδυάζονται και με λίγο nail art αποκτούν αυτόματα πολύ ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσε κανείς να τα «κατηγορήσει» ως βαρετά!

Ακόμα, είναι τέλεια για την επιστροφή στο γραφείο ή και το σχολείο. Είναι διακριτικά χωρίς –όπως είπαμε- να χάνουν το ενδιαφέρον τους και συνδυάζουν την κομψότητα με τη fun διάθεση που θα θέλαμε να συνεχιστεί.

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί τα αγαπάμε τόσο! Το μόνο που μένει είναι να σου δείξουμε τα πανέμορφα σχέδια που συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery γι’ αυτό, κάνε ένα scroll, απόλαυσέ τα και στο επόμενο ραντεβού σου στο ζήτησε ένα από αυτά. Θα το ευχαριστηθείς πολύ!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!