Μ' αυτά τα τρικ μπορείς να φοράς και το φθινόπωρο τα καλοκαιρινά φορέματα!
Μ' αυτά τα τρικ μπορείς να φοράς και το φθινόπωρο τα καλοκαιρινά φορέματα!


Όταν φεύγει το καλοκαίρι, πανικοβαλλόμαστε αφού νιώθουμε πως δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε για τη μεταβατική περίοδο πριν τον χειμώνα. Ωστόσο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σου πούμε πως δεν θα χρειαστεί να αποσύρεις τα summer dresses σου μόλις μπει το φθινόπωρο φέτος. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αξιοποιήσεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα και τους επόμενους μήνες.

Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα απλά styling tricks που τα κορίτσια της μόδας χρησιμοποιούν για να δώσουν ένα φθινοπωρινό αέρα στα αέρινα, ζωηρά, καλοκαιρινά τους φορέματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη!

Φόρεσε το καλοκαιρινό σου φόρεμα σαν καφτάνι:

Διάλεξε το αγαπημένο σου wrap ή shirt dress και ανάδειξε το παντελόνι κάτω από το καλοκαιρινό σου φόρεμα για ένα κομψό φθινοπωρινό look. Είδαμε αυτήν την τάση στους Off White, Emilio Pucci και Proenza Schouler κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας για την Άνοιξη του 2021.

 

Layering:

Όσα περισσότερα layers, τόσο το καλύτερο για να μεταβείς από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Φόρεσε και εσύ το floral dress σου πάνω από ένα ζιβάγκο και, στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα cardigan και ψηλές μπότες.

Ευκολοφόρετο φθινοπωρινό look:

Δώσε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο αμάνικο wrap-dress σου φορώντας το πάνω από ένα άνετο πλεκτό και ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μπότες μέχρι το γόνατο. Αυτό το σύνολο είναι ιδανικό για το γραφείο.

Μην φοβηθείς να συνδυάσεις τα prints μεταξύ τους:

Παρόλο που η Erica Davies συνδυάζει τα florals με το animal print, διατηρεί ένα βασικό χρώμα που κάνει το φανταχτερό μακρύ σακάκι και το φόρεμά της να ταιριάζουν απόλυτα.

Πάρε το λευκό φόρεμά μαζί σου το φθινόπωρο:

Μην βάλεις στην άκρη το λευκό καλοκαιρινό σου φόρεμα ακόμα. Μπορείς να φορέσεις από πάνω ένα γιλέκο και μπότες όταν αρχίζει και κρυώνει ο καιρός.

 

Πηγή: queen.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!