Η λευκή τσάντα είναι must!
Η λευκή τσάντα είναι must!


Το κλασικό μαύρο και καφέ θα είναι πάντα οι πιο διαχρονικές - και πρακτικές - αποχρώσεις στις τσάντες αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το elegance και το classy στιλ μιας λευκής τσάντας. Οι A-listers όπως η μινιμαλίστρια Rosie Huntinghton το ξέρουν και κρατούν ήδη τα πιο chic σχέδια.

Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και το σωστό attitude για να κρατήσετε μια λευκή τσάντα. Στα μειονεκτήματά της: η συντήρηση είναι δύσκολη και η διάρκεια ζωής είναι αναπόφευκτα μικρότερη. Αλλά για μερικές γυναίκες, τα θετικά υπερτερούν των μειονεκτημάτων. Οι λευκές τσάντες μπορούν να αναβαθμίσουν οποιοδήποτε outfit και να προσφέρουν ένα εντυπωσιακό, σύγχρονο στοιχείο στην εμφάνιση.

Η Hailey Bieber ορκίζεται στα πολύχρωμα Bottega Veneta Pouches, αλλά πρόσφατα υιοθέτησε την τάση της λευκής τσάντας με την Saint Laurent "blanc vintage" Le 5 7 7 Hobo.

Η εκθαμβωτική, λευκή, δερμάτινη τσάντα ώμου Cleo της Prada υπήρξε ένα δυνατό φαβορί μεταξύ των Influencers, συμπεριλαμβανομένων των Kendall Jenner και EmRata.

 

 

H Rihanna στις τελευταίες της εμφανίσεις επέλεξε να συμπληρώσει το look της με τσάντες σε λευκό.

 

 

 

 

Δεν είναι τυχαίο που μερικά από τα αγαπημένα μας style icons τις λατρεύουν. Oι λευκές τσάντες ταιριάζουν με τα πάντα ενώ συνδυάζουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο το clean minimal με την πολυτέλεια. Επιπλέον είναι ένα αξεσουάρ που (ανάλογα και το μέγεθος/σχήμα) μπορείτε να κρατήσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή έξοδο με την ίδια ευκολία.

 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!