10 ιδέες για λευκά σανδάλια
10 ιδέες για λευκά σανδάλια


Πιστεύω στην ψυχολογία των χρωμάτων. Στο ότι κάποια χρώματα μπορούν να επιδράσουν με περισσότερο ή λιγότερο θετικό τρόπο στην ψυχολογία μου. Χρειάστηκε αρκετός καιρός για να οδηγηθώ προς αυτό το συμπέρασμα και ένα άρθρο περί ψυχολογίας των χρωμάτων που αποφάσισα να τεστάρω.

Αν και φανατική υπέρμαχος του μαύρου σε κάθε εποχή και για κάθε περίσταση, θα έλεγα ψέματα αν δεν αρνιόμουν την επίδραση των πιο φωτεινών χρωμάτων στην ψυχολογία μου. Ειδικά του λευκού, το οποίο κάθε χρόνο αναδεικνύεται στο απόλυτο trend του καλοκαιριού, αλλά φοριούνται και στις αρχές του φθινοπώρου.

Το λευκό, όπως και το μαύρο, όταν το φορέσεις σωστά, μπορεί να δημιουργήσει μία από τις πιο κομψές εμφανίσεις που μπορείς να φανταστείς. Τα total white looks σε κάνουν να μοιάζεις με ιέρεια (του στυλ), ενώ τα κατάλευκα παπούτσια σε ταξιδεύουν σε νησιά, να φαντάζεσαι ότι περπατάς πάνω στην καυτή άμμο που μπλέκεται στα πόδια σου.

Ένα ζευγάρι με λευκά σανδάλια ταιριάζει υπέροχα με εκείνο το αέρινο, maxi φόρεμα που έχεις στην ντουλάπα σου. Άφησε για λίγο πίσω τα mules και τις εσπαντρίγιες (με τον καύσωνα που έρχεται, δε θα δυσκολευτείς και πολύ να το κάνεις) και επένδυσε στα «ανοιχτά» υποδήματα που θα αγκαλιάσουν τα πόδια σου σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Απλά και περίτεχνα δεσίματα, αγκράφες και χρυσές λεπτομέρειες που θα απογειώσουν τα outfits σου, και πολλά άλλα, σε περιμένουν στην αγορά. Στην παρακάτω gallery βρίσκονται μερικές από τις πιο όμορφες και λαμπερές επιλογές σε λευκά σανδάλια.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!