Έτσι θα δείχνουν πιο λεπτές οι γάμπες σου!
Έτσι θα δείχνουν πιο λεπτές οι γάμπες σου!


Η ζέστη είναι ακόμη εδώ και τα φορέματα είναι η νούμερο ένα επιλογή για το καθημερινό μας ντύσιμο. Τα φορέματα, είναι ελαφριά δροσερά και θηλυκά, ενώ μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα. Υπάρχουν όμως και πολλές γυναίκες που δεν αισθάνονται τόσο άνετα για τις πιο γεμάτες γάμπες τους. Το παν είναι να αισθανόμαστε όμορφα με το σώμα μας και να αγκαλιάζουμε κάθε πιθανή ατέλεια που στην πραγματικότητα μας κάνει μοναδικές.

Αν πάλι θέλετε πάση θυσία να το κλέψετε και να καμουφλάρετε το σημείο υπάρχουν μερικά έξυπνα στιλιστικά τρικ που θα σας βοηθήσουν. Θα κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο λετπά και σας χαρίσουν μια αρμονική εικόνα.

Παπούτσια

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των λεπτών ποδιών. Προσοχή όμως,προτιμήστε ένα πιο χοντρό και σταθερό τακούνι.

Αποφεύγετε παπούτσια με μπαρέτα ή άλλα που δένουν στον στράγαλο.

Πάπούτσια σε nude απόχρωση μπορεί να κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά.

Προτιμήστε μυτερά παπούτσια, αντί για στρογγυλά ή τετράγωνα.

Φούστες και φορέματα

Οι μακριές αέρινες φούστες και φορέματα είναι μια κατάλληλη επιλογή που κρύβει τις γάμπες και κολακεύει τον σωματότυπο σας.

Καλό είναι να αποφεύγετε τις μίνι ή μίντι φούστες και τα πολύ κοντά σορτς που τραβούν το βλέμμα στο σημείο.

Στόχος είναι να τραβήξετε την προσοχή μακριά από τις γάμπες, δηλαδή στο επάνω μέρος του σώματος. Επιλέξτε λοιπόν ένα σκούρο χρώμα στο κάτω μέρος και ένα έντονο ή printed τοπ, ή ένα τοπ με ντεκολτέ. Το ίδιο αποτελεσματικό είναι και το crop top ή η ζώνη στη μέση.

Παντελόνια

Ναι στα παντελόνια, αλλά όχι στα στενά που τονίζουν τις γεμάτες γάμπες. Ένα παντελόνι με καμπάνα ή που στενεύει ελαφρώς στο μπατζάκι είναι ιδανικό.

Τα σκουρόχρωμα και μονόχρωμα παντελόνια είναι προτιμότερα, αφού κάνουν τα πόδια να φαίνονται λεπτότερα. Αποφύγετε τα παντελόνια με μοτίβα και τα κάπρι.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!