Ξανά στη μόδα το στενό φόρεμα
Ξανά στη μόδα το στενό φόρεμα


Θυμάστε τα bandage dresses;

Μίνι και εφαρμοστά, στενά για την ακρίβεια, σαν εκείνα που φορούσαν οι Cindy Crawford και Salma Hayek στη δεκαετία του '90 και η Lindsay Lohan και Blake Lively στο set του Gossip Girl στα '00s, τα φορέματα αυτά κάνουν την μεγάλη επιστροφή.

Oι αναζητήσεις για αυτό το στιλ φορέματος έχουν αυξηθεί.To brand που βρίσκεται πίσω από αυτό; Δεν αποτελεί έκπληξη: ο Hervé Léger, ο γαλλικός οίκος μόδας είναι υπεύθυνος για τα της δεκαετίας του '90 και του '00, που φορούσαν οι Crawford, Hayek, Lohan και Lively, καθώς και οι Kim Kardashian, Victoria Beckham, J.Lo, Megan Fox , Rihanna και Meghan Markle πριν γίνει royal.

H bodycon σιλουέτα που χαρακτήρισε την δεκαετία του 2000 επιστρέφει, μαζί με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, τα skinnies αλλά και τα πολύ ψηλά τακούνια. Η επιστροφή τους αυτή έρχεται να μας διχάσει. Από την μία ο αναμφίβολα σέξι χαρακτήρας, από την άλλη η εφαρμογή τους που μας κάνει να ρουφιόμαστε και μόνο που τα κοιτάζουμε.

Με τις χαλαρές και cool γραμμές να επικρατούν τα τελευταία χρόνια δεν ξέρουμε αν είμαστε έτοιμες να υιοθετήσουμε τα bandage dresses. Δύο δεκαετίες μετά έχουμε φορέσει τα πιο cool κοστούμια και τις πιο αέρινες φούστες και φορέματα, ωστόσο είναι τα bandage dresses ιδανικά για βραδινές εξόδους και parties στα οποία θέλουμε να εντυπωσιάσουμε.

Ενα bandage dress είναι αδύνατο να μην τραβήξει τα βλέμματα!

Kαι αν το καλοσκεφτείτε, βγάζει νόημα: Tις τελευταίες σεζόν οι: Jaquemus, Bottega Veneta και στη συνέχεια Mugler έφεραν λίγο λίγο τα φορέματα και top που αγκαλιάζουν την σιλουέτα και γίνονται αποκαλυπτικά πίσω στη μόδα.

Eσείς θα το φορέσετε;

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!