Τα καλύτερα παρεό!
Τα καλύτερα παρεό!


Η επιτομή του καλοκαιρινού απενοχοποιημένου αισθησιασμού!

Τα αέρινα παρεό ή αλλιώς τα sarong είναι για ακόμη μια φορά δημοφιλή, και, δικαίως, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις τα beach looks σου παρά με το να τυλίξεις ένα πολύχρωμο πανί γύρω από το σώμα σου.

Για να θυμηθούμε λίγη ιστορία…

Τα παρεό προήλθαν από την Ινδονησία και αποτελούν μέρος της καθημερινής ένδυσης μέχρι σήμερα στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βορειοανατολική Αφρική. Το παρεό φοριέται εδώ και δεκαετίες και σημαίνει «να καλύψεις» στα Μαλαισιανά. Έγινε, μάλιστα, γνωστό μέσα από ταινίες του Hollywood (The Jungle Princess του 1936, από την οποία η ηθοποιός Dorothy Lamour έγινε γνωστή ως «το κορίτσι με το σαρόνγκ»).

Τα παρεό είναι προφανώς πολύ πρακτικά, αφού μπορούν να φορεθούν με δύο έως τέσσερις κινήσεις, ως φόρεμα ή ως φούστα, πάνω ή κάτω από το γόνατο. Μπορείς, επίσης, να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά στυλ, από ονειρεμένα tie dye κομμάτια, έως και κομμάτια με φανταχτερά σχέδια, ασυνήθιστους συνδυασμούς χρωμάτων και πολλά διαφορετικά υφάσματα (βαμβάκι ή μετάξι, σιφόν και σατέν). Bonus points: Δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα σου, άρα μπορείς να τα πάρεις μαζί σου παντού και πάντα. Αυτά τα στοιχεία τα καθιστούν όχι μόνο ως τα τέλεια items για outfits για την παραλία και τα beach bar, αλλά κατάλληλα και για μια νύχτα στην πόλη (ή το νησί, φυσικά).

Συνέχισε, λοιπόν, παρακάτω για να δεις μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις. Πάρε έμπνευση, ώστε να εντάξεις και εσύ αυτό το ευκολοφόρετο κομμάτι στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!