Γυμναστική το καλοκαίρι: αυτά τα ρούχα θα σε... δροσίσουν!
Γυμναστική το καλοκαίρι: αυτά τα ρούχα θα σε... δροσίσουν!


Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά αυτά τα στυλάτα κομμάτια σίγουρα θα τα κάνουν όλα καλύτερα.

Δεν μπορείς να πεις ότι η γυμναστική αρχίζει πάντα με τις καλύτερες προδιαγραφές ή με την πιο χαρούμενη διάθεση. Για να πάρεις απόφαση να αρχίσεις το workout σου, πολύ πιθανό να περάσει αρκετή ώρα. Πόσο μάλλον όταν διανύουμε το καλοκαίρι και οι περιβαλλοντικές συνθήκες με τη ζέστη και την αποπνικτική ατμόσφαιρα να δυσχεραίνει ακόμα και την απλή παραμονή στον χώρο.

Απόλυτα κατανοητά όλα αυτά. Όμως, δε γίνεται να αφαιρέσεις τελείως τη γυμναστική από το πρόγραμμα. Ούτε για σωματικούς ούτε για ψυχικούς λόγους. Το θέμα είναι να προσπαθήσεις να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη με το πολύ βασικό θέμα της περίστασης: τα ρούχα.

Η προσοχή στρέφεται στα υφάσματα
Ακριβώς επειδή κατά τη διάρκεια της άθλησης η θερμοκρασία του σώματός σου θα ανέβει, χρειάζεσαι επιλογές που θα επιτρέψουν στο δέρμα να αναπνεύσει. Αυτό σημαίνει ρούχα και υφάσματα που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αυτόν τον σκοπό. Από τα T-shirts μέχρι τα σορτσάκια και τα αθλητικά.

Αθλητισμός και στυλ
Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι αυτά ακριβώς τα ρούχα έχουν έρθει στη μόδα τα τελευταία χρόνια και ως μέρη των καθημερινών μας εμφανίσεων, για παράδειγμα, για έναν καφέ ή ένα φαγητό. Είναι πολύ στυλάτα και δεν έχεις κανέναν συνδυασμό να τα κρατήσεις και για after-workout lunch.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις 7 δροσερά items για να αντέξεις τη γυμναστική στη ζέστη.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!