9 εξώπλατα φορέματα για όλη τη μέρα
9 εξώπλατα φορέματα για όλη τη μέρα


Το πιο sexy και παράλληλα classy ρούχο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου.

Το καλοκαίρι όλες επιλέγουμε άνετα ρούχα, δροσερά υφάσματα και items που θα μας χαρίσουν στυλ ενώ παράλληλα συνδυάζονται εύκολα. Τα φορέματα ήταν ανέκαθεν αγαπημένη επιλογή των γυναικών χειμώνα-καλοκαίρι αφού τονίζουν τη θηλυκότητά μας και φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα εξώπλατα φορέματα (aka backless dresses) είναι απίστευτα κομψά και sexy αρκεί όμως να γνωρίζεις το πως να τα φορέσεις και φυσικά να αποφύγεις μερικά συνηθισμένα λάθη. Αρχικά για να φορέσεις ένα τέτοιου είδους φόρεμα, θα πρέπει να έχεις φροντίσει το δέρμα σου να δείχνει απαλό και ενυδατωμένο, αφού θα είναι αρκετά εκτεθειμένο.

Επένδυσε σε ένα καλό after sun ώστε να προσφέρεις στο δέρμα σου την χαμένη υγρασία και να αναδείξεις την ηλιοκαμμένη σου επιδερμίδα. Eπιπλέον φρόντισε έχεις τα κατάλληλα εσώρουχα αφού το εξώπλατο φόρεμα απαιτεί ειδικό σουτιέν και εσώρουχο χωρίς ραφές.

Δοκίμασε να φορέσεις ένα σουτιέν το οποίο να φτάνει χαμηλά πίσω στην πλάτη. Οι άκρες από τα συγκεκριμένα σουτιέν τυλίγονται γύρω από το στομάχι, στηρίζουν το στήθος και είναι η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες έχουν πλούσιο μπούστο.

Πώς θα το φορέσεις
1) Με σανδάλια και ψάθινο καπέλο... στις διακοπές.

2) Με πλατφόρμες και clutch bag... στη βραδινή σου έξοδο.

3) Με ψηλοτάκουνα πέδιλα... σε γάμο ή βάπτιση.

4) Με πλατφόρμες ή σανδάλια...στο νησί.

5) Με σαγιονάρες ή sneakers... στην παραλία.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!