6 πανέμορφα καλοκαιρινά φορέματα
6 πανέμορφα καλοκαιρινά φορέματα


Σου προτείνουμε τα καλύτερα καλοκαιρινά φορέματα του 2021 που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Φλοράλ καλοκαιρινά φορέματα – τα ρομαντικά

Μπορεί να τα συνδέεις κυρίως με την άνοιξη -ίσως να ευθύνεται και η ατάκα της Meryl Streep  στην ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Πράντα», με το αξέχαστο «Florals? For Spring? Groundbreaking».

Εικόνα26

Σίγουρα, όμως, τα φλοράλ καλοκαιρινά φορέματα φοριούνται μια χαρά με καύσωνα, αφού είναι αέρινα και δροσερά. Με διακριτικά χρυσά κοσμήματα και φλατ πέδιλα, είσαι έτοιμη για ένα ρομαντικό ραντεβού με θέα το ηλιοβασίλεμα σε μόλις 5 λεπτά!

Καλοκαιρινά boho φορέματα – τα εναλλακτικά

Το boho chic στιλ δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, και σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετη και στιλάτη μόλις το φοράς.

Εικόνα27

Τα boho φορέματα αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα σου πριν φύγεις για τριήμερο, γιατί θα σε κρατήσουν και ζεστή σε περίπτωση που η θερμοκρασία πέσει απροειδοποίητα.

Τιραντέ φορέματα – τα ιταλικά

Ένα μονόχρωμο φόρεμα με λεπτή τιράντα αποτελεί την τέλεια επιλογή για να αναδείξεις το μαύρισμα σου, γι’ αυτό το λόγο μην το παραλείψεις!

Εικόνα28

Με ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο και εσπαντρίγιες θα σε ταξιδέψει κατευθείαν σε θέρετρο του Ιταλικού νότου, έστω νοερά. Τα καλύτερα τιραντέ φορέματα είναι αυτά με τα κουμπιά στο μπροστινό μέρος – η έξτρα λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Καλοκαιρινά φορέματα με βολάν – τα παιχνιδιάρικα

Ένας λόγος που τα γυναικεία φορέματα θεωρούνται τόσο hot κομμάτια και δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα είναι το γεγονός ότι βγαίνουν σε τόσα πολλά διαφορετικά στιλ.

Εικόνα29

Τα καλοκαιρινά φορέματα με βολάν που θα βρεις στην Amelies είναι τέλεια για τις διακοπές με τις φίλες σου αλλά και με το σύντροφό σου. Φανταζόμαστε ήδη τα βολάν να ανεμίζουν καθώς χορεύεις ή κάνεις τη βόλτα σου στα σοκάκια!

Αμάνικα φορέματα – τα κλασικά

Τα αμάνικα φορέματα συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο διαχρονικά γυναικεία νεανικά ρούχα και σίγουρα αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα σου.

Εικόνα30

Προτίμησε ένα maxi αμάνικο φόρεμα που παραπέμπει σε αρχαιοελληνικό στιλ, και συνδύασέ το με σανδάλια. Όποια και αν είναι η ηλικία σου, σίγουρα θα σε κολακεύει!

Minimidi ή maxi; Ιδού η απορία

«Και γιατί όχι όλα;» είναι η σωστή απάντηση!

Καθώς ετοιμάζεις τη βαλίτσα των φετινών διακοπών σου, βεβαιώσου ότι θα «παίξεις» με τα μήκη των φορεμάτων που θα διαλέξεις, όποιο στιλ και αν προτιμήσεις.

Τα mini καλοκαιρινά φορέματα μπορεί να τα έχουμε συνδυάσει με πιο νεανικές ηλικίες, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν! Φόρεσε ό,τι σου αρέσει, και συνδύασε το μίνι φόρεμά σου ακόμα και με αθλητικά παπούτσια σε περίπτωση που οι διακοπές σου έχουν περπάτημα.

Τα φορέματα σε midi μήκος και γραμμή «άλφα» ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, ενώ τα εφαρμοστά θα σε κάνουν να νιώσεις σέξι αμέσως!

Και φυσικά, αν φεύγεις μόνο για Σαββατοκύριακο και μπορείς να πάρεις μαζί σου μόνο ένα φόρεμα, ψάξε ανάμεσα στα γυναικεία maxi φορέματα της ντουλάπας σου για τον νικητή.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!