5 tips στο μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη
5 tips στο μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη


Όσο χρονών και να είμαστε, θέλουμε να δείχνουμε νεότερες. Φυσικά δεν υπάρχει πάντα ανάγκη, αλλά λίγο παραπάνω φρεσκάδα αρκεί, ίσως όχι για να κρύψει χρόνια αλλά για να τα παρακάμπτει.

Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Μερικά makeup tips είναι ικανά να μας βοηθήσουν αρκετά και χωρίς να κοπιάσουμε καθόλου.

Φωτίστε το πρόσωπό σας

Η φρεσκάδα και η λάμψη είναι συνώνυμα της νεότητας. Επομένως, φροντίστε να ενυδατώνετε καλά την επιδερμίδα σας και να επιλέγετε προϊόντα βάσης που θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται λαμπερό. Επιπλέον, ένα highlighter, τοποθετημένο σωστά θα κάνει θαύματα.

Αντικαταστήστε το μαύρο με το καφέ

Τα γήινα χρώματα είναι πάντα πιο φωτεινά, ενώ το μαύρο είναι πιο “σκληρό” χρώμα στο μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε λοιπόν καφέ μολύβι ματιών αντί του μαύρου και κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά.

“Μαλακώστε” το χρώμα των φρυδιών

Ακολουθήστε τη φυσική γραμμή των φρυδιών σας και τονίστε τα με ένα μολύβι σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των μαλλιών σας.

Επιλέξτε κρεμώδη ρουζ

Τα κρεμώδη ρουζ απορροφώνται πιο εύκολα από την επιδερμίδα και δίνουν μία φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπο. Επιλέξτε φυσικές αποχρώσεις σε peachy ή και pinky-nude. Ωστόσο, υπάρχει και η περίπτωση που το δέρμα δεν είναι σφριγηλό στα μήλα και θα είναι δύσκολη η εφαρμογή ενός κρεμώδους προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση διαλέξτε ένα καλό luminizing blush.

Επιλέξτε lip gloss αντί για lipstick

Όσο περνούν τα χρόνια τα χείλη μικραίνουν και αποκτούν αυτές τις ενοχλητικές γραμμές. Τα lipsticks, σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι η κατάλληλη λύση γιατί ακόμα κι αν είναι ενυδατικά, δεν είναι ικανά να κρύψουν τις γραμμές. Αντίθετα τα lip glosses δίνουν την εντύπωση ότι τα χείλη είναι μεγαλύτερα και τα κάνουν να φαίνονται ενυδατωμένα και πιο υγιή.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!