Καλεσμένη σε γάμο; Αυτά είναι τα καλύτερα σύνολα!
Καλεσμένη σε γάμο; Αυτά είναι τα καλύτερα σύνολα!


Αυτό το καλοκαίρι στους γάμους και στις βαπτίσεις μπορούν να παρευρίσκονται καλεσμένοι, έστω και υπό περιορισμούς. Τίποτα όμως, δεν μπορεί να μας περιορίσει από το να είμαστε κομψές και εντυπωσιακές. Ένας γάμος ή μια βάπτιση είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνουμε το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ μας, να φτιάξουμε τα μαλλιά μας και να βάλουμε τα καλά μας. Και φέτος λόγω των ατελείωτων μηνών που περάσαμε κατά κύριο λόγο με φόρμες, θέλουμε λίγο παραπάνω glam στις επίσημες περιστάσεις που είμαστε καλεσμένες.

Οι επιλογές είναι πολλές: φόρεμα, φούστα ή ένα κομψό σετ με παντελόνι; Εμείς αναζητήσαμε τις ωραιότερες και πιο stylish εναλλακτικές που θα μας εξασφαλίσουν τον τίτλο της πιο καλοντυμένης ό,τι και αν επιλέξουμε. Πριν να επιλέξεις και εσύ πρέπει να λάβεις υπόψη την τοποθεσία του γάμου ή βάπτισης, αλλά και τον καιρό.

Παρακάτω δημιουργήσαμε μια λίστα με τα αγαπημένα μας outfits που βρήκαμε στο ελληνικό brand με γυναικεία ρούχα, Enzzo. Η Enzzo είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, η οποία δημιουργήθηκε το 2000. Όλα τα σχέδιά της έχουν στόχο να αναδείξουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας, ενώ η ομάδα της Enzzo δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των υφασμάτων και της ραφής.

Floral αέρινο φόρεμα

To floral φόρεμα είναι μια από τις πιο safe επιλογές για επίσημες περιστάσεις. Και ο λόγος είναι απλός: δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. Με girly και δροσερή διάθεση θα τραβήξει όλα τα βλέμματα. 

 

 

Σατέν φόρεμα 

Μια άκρως θηλυκή και κομψή επιλογή είναι ένα μάξι σατέν φόρεμα. Πρόκειται για ένα κομμάτι που όσα χρόνια και αν περάσουν, θα εντυπωσιάζει. Έτσι απλά! 

 

Matching set με φούστα 

Τα co-ords είναι η νέα fashion εμμονή και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις μας. Δύο ξεχωριστά κομμάτια που μοιράζονται το ίδιο pattern συνθέτουν το τέλειο summer guest look. Στην Enzzo ξεχωρίσαμε δύο διαφορετικά σετ και ήταν αδύνατο να διαλέξουμε μόνο το ένα για να σου παρουσιάσουμε. Η επιλογή είναι δική σου.

 

 

Matching set με παντελόνι

Το total look με παντελόνι είναι η ιδανική επιλογή για όσες δεν προτιμούν τα φορέματα και αναζητούν μια κομψή και stylish εναλλακτική. Συνδύασε το Serifos outfit του Enzzo με εντυπωσιακά statement κοσμήματα και πέδιλα και κλέψε την παράσταση με το στυλ σου.

 

 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!