Τα νέα tops έχουν όνομα: Bustiers!
Τα νέα tops έχουν όνομα: Bustiers!


H μόδα κάνει κύκλους. Ο τροχός μπορεί να σταματήσει σε οποιαδήποτε δεκαετία και να σημάνει την επιστροφή των πιο ιδιαίτερων και νοσταλγικών trends από το παρελθόν. Ένα από τα κομμάτια που επιστρέφουν είναι κι ο κορσές, δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η τάση επανέρχεται δυναμικά φέτος το καλοκαίρι για να αναδείξει το ντεκολτέ. Τα κορίτσια της μόδας το φορούν με τους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς και όσο κι αν δε το πιστεύετε, μπορεί να είναι minimal.

Ο κορσές είναι ένα ένδυμα με ιστορία πολύ πιο πίσω από τα 90s, αφού χρησιμοποιήθηκε για την καλύτερη στήριξη του κορμού ήδη από τον 16ο αιώνα.

Στο σήμερα τα bustier tops έχουν επανέλθει updated και είναι φρέσκα και πολύ δημοφιλή στα social media. Αν μάλιστα ρίξετε μια πιο προσεχτική ματιά στο Instagram θα δείτε τις Influencers να τον αποθεώνουν.

Τονίζει το πιο θηλυκό σημείο του γυναικείου κορμιού, τη μέση και αναδεικνύει το μπούστο, ενώ αποπνέει elegance. Για αυτή τη σεζόν έρχεται σε ουδέτερες αποχρώσεις, denim ή φτιαγμένος από δαντέλα για να τον φορέσετε με το τζιν σας και να κάνετε το statement.



 

   

Πηγή: jenny.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!