Μαυρόασπρα νύχια και το καλοκαίρι!
Μαυρόασπρα νύχια και το καλοκαίρι!


Το καλοκαίρι είναι γεμάτο χρώματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τα μαυρόασπρα μανικιούρ. Διαλέξαμε 10 που είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι και σε προσκαλούμε να τα δεις!

Το καλοκαίρι είναι χρωματιστό και λουσμένο στο χρώμα. Φοράμε πολύχρωμα μαγιό, φωτεινά κραγιόν, printed φορέματα και δεν θα το αλλάζαμε με τίποτα.

Το ότι λατρεύουμε τα χρώματα το καλοκαίρι ωστόσο, δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τα πανέμορφα μαυρόασπρα (ή ασπρόμαυρα) nail art.

Είναι και αυτά τέλεια για τα καλοκαιρινά μας μανικιούρ και μάλιστα, κάνουν υπέροχο contrast με τα χρώματα που φοράμε γενικότερα.

Βγες από το λάθος mood
Πράγματι, ο συνδυασμός λευκού και μαύρου ίσως να σου φέρνει στο μυαλό φθινοπωρινές εικόνες και είναι λογικό. Χωρίς τον ήλιο, τα χρώματα γύρω μας δεν είναι φωτεινά αλλά βγες από αυτό το mood για λίγο.

Σκέψου ασπρόμαυρα λουλούδια, ρίγες, πουά, πεταλούδες και καρδούλες σε λευκό και μαύρο ή μάλλον, δεν χρειάζεσαι να τα φαντάζεσαι.

Το σημερινό nailspiration είναι αφιερωμένο στα elegant ασπρόμαυρα nail art και ψάξαμε στο Instagram για να βρούμε τα πιο καλοκαιρινά και κομψά.

Όπως πάντα, τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery για να τα δεις μαζεμένα και να σημειώσεις αυτά που θα θέλεις να αντιγράψεις. Με ένα ακόμα scroll θα τα βρεις γι’ αυτό κάθισε πιο αναπαυτικά και κάνε ένα μικρό διάλειμμα για… νύχια!

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!