Η τσάντα που επανέρχεται στη μόδα
Η τσάντα που επανέρχεται στη μόδα


Φανταστείτε μια τσάντα It και τι σας έρχεται στο μυαλό; Μια κομψή baguette, ή ίσως μία cross-body με κομψή αλυσίδα και πιθανόν και οι δύο διαθέτουν ένα iconic λογότυπο σε μεταλλική κονκάρδα σε περίοπτη θέση. Παρόλο που είναι συνήθως ευέλικτες (δύσκολο να βρείτε ένα ρούχο με το οποίο δεν ταιριάζει η καπιτονέ Chanel) τελικά, οι τσάντες με κάποιο status είναι συχνά πιο επίσημες. Αυτό, ωστόσο, δεν ισχύει απαραίτητα για την φετινή μεγάλη τάση που αναδύεται στις τσάντες.

Όπως ολόκληρη η ντουλάπα μας, οι designer handbags έρχονται κι αυτές στην πιο πρακτική εκδοχή τους φέτος το καλοκαίρι. Αντί για φανταχτερά clutches και μικροσκοπικά στιλ είναι σαφές ότι οι ευρύχωρες τσάντες tote κυριαρχούν στη σκηνή των trends.

Γνωρίζαμε ότι οι designer tote bags επιστρέφουν ήδη από τον Ιανουάριο όταν το Net-a-Porter αποκάλυψε ότι η νέα του συλλογή θα περιλαμβάνει τα πιο εντυπωσιακά σχέδια με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Chloé Woody tote, η οποία έχει ξεπουλήσει δύο φορές από την κυκλοφορία της νωρίτερα αυτήν την άνοιξη. Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Τους τελευταίους μήνες, τα καλάθια της Loewe είναι και πάλι στα χέρια των πιο στιλάτων γυναικών εκεί έξω, ενώ το στιλ καμβά του Dior έχει επιβεβαιώσει ότι είναι η στιγμή των tote bags. Δεν πρόκειται όμως μόνο για ψάθα και καμβά. Οι μεγάλες δερμάτινες τσάντες αυτού του τύπου όπως η Dragon Diffusion και η Bottega Veneta είναι εξίσου δημοφιλείς. Υπάρχει λοιπόν μια τσάντα tote που σας ταιριάζει, ανεξάρτητα από την αισθητική σας.

Είναι αρκετά ευρύχωρες για να κρατήσουν σχεδόν όλα όσα θα χρειαστείτε (το τηλέφωνό σας, το πορτοφόλι, τον φορητό υπολογιστή, τα κλειδιά, το σνακ, το μπουκάλι νερό ) και είναι ο πιο κομψός τρόπος να το κάνετε.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!