3 super χτενίσματα που γίνονται σε 5 λεπτά!
3 super χτενίσματα που γίνονται σε 5 λεπτά!


Όμορφα μαλλιά σαν να βγήκες μόλις από το κομμωτήριο.

Κορίτσια ας είμαστε ειλικρινείς. Κάθε φορά που βρέχει ή όταν είμαστε άλουστες, τρέχουμε να πιάσουμε τα μαλλιά μας σε μια ψηλή αλογοουρά. Στόχος να σώσουμε την #badhairday και να δείχνουμε όσο πιο ευπαρουσίαστες γίνεται. Τα μαλλιά μας άλλωστε είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί ο συνομιλητής μας γι'αυτό θέλουμε να δείχνουν πάντα όμορφα και περιποιημένα.

Μαλλιά κομμωτηρίου σε 5 μόνο λεπτά; Kι όμως γίνεται!
Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε εντυπωσιακά χτενίσματα στο feed μας, τα οποία θα θέλαμε πολύ να αντιγράψουμε. Οι celebrities και οι κορυφαίες influencers δεν σταματούν να μας εμπνέουν σε θέματα #hairstyling, ήρθε λοιπόν η ώρα να πειραματιστούμε με την εικόνα μας και να δοκιμάσουμε νέα χτενίσματα που αγνοούσαμε μέχρι και σήμερα.

Σε περίπτωση που μείνεις απόψε στο σπίτι (όπως κι εγώ), ξέρω πολύ καλά τι θα κάνεις για να ανανεωθείς και να περάσεις καλά. Πάρε ένα ποτήρι κρασί, βάλε δυνατά το αγαπημένο σου τραγούδι και δοκίμασε 3 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να φτιάξεις σε λιγότερο από 5 λεπτά. Πώς θα το κάνεις; Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

3 εύκολα, υπέροχα χτενίσματα μόνο για σένα

) Low bun (aka χαμηλός κότσος)

 

Είναι chic, σύγχρονος και μπορείς να τον κρατήσεις από το πρωί ως το βράδυ. Είναι ιδανικός αν έχεις μακριά μαλλιά. Θα χρειαστείς μόνο λίγη λακ, μία χτένα, ένα λαστιχάκι και τσιμπιδάκια.

2) Sleek αλογοουρά

Το πιο εύκολο και παράλληλα κομψό χτένισμα ever. Δες πώς θα αναβαθμίσεις με απλές κινήσεις την αλογοουρά σου για να δείχνεις χτενισμένη όλη την ημέρα.

 

3) Ηalf updo

 

Το περίφημο «μισά πάνω, μισά κάτω» χτένισμα, έχει επιστρέψει δυναμικά φέτος και αξίζει να το δοκιμάσεις. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια χτένα, λαστιχάκια και λίγη λακ (προαιρετικά).

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!