Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε με τα αξεσουάρ
Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε με τα αξεσουάρ


Είναι πολύ εύκολο να υποπέσεις σε τέτοια fashion mistakes, χωρίς καν να το καταλάβεις.

Ένα look για να είναι ολοκληρωμένο πρέπει να αποτελείται από πολλά στοιχεία. Εννοείται πως μπορούμε να συνδυάσουμε ένα μπλουζάκι με ένα παντελόνι. Το θέμα είναι ποιο μπλουζάκι και ποιο παντελόνι, με ποιον τρόπο θα ταιριάξουν μεταξύ τους και ποια θα είναι τα στοιχεία που θα τα πλαισιώσουν.

Φυσικά, η κάθε γυναίκα έχει το δικό της στυλ. Ο τρόπος που θα φορέσεις εσύ ένα φόρεμα μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον τρόπο που θα το κάνει η ακριβώς διπλανή σου. Ροκ, ρομαντική, δυναμική, αθλητική, ένα σου χαρακτηριστικό ίσως αποτελέσει τον λόγο για τον οποίο ο αέρας σου φαίνεται διαφορετικός.

Όσο και να φαίνονται δευτερεύοντα, τα αξεσουάρ αποτελούν θεμελιώδη στοιχεία ενός look. Ένα εντυπωσιακό κολιέ, ένα επιβλητικό ζευγάρι σκουλαρίκια, εκείνο το δαχτυλίδι που είδες online και το λάτρεψες με την πρώτη ματιά, η all-time-classic τσάντα που παίρνεις πάντα μαζί σου όπου κι αν πας.

Πάνω στην προσπάθειά σου να έχεις ως αποτέλεσμα ένα υπέροχο look, όμως, μπορεί να συμβούν κάποια fashion λάθη που ενδεχομένως να μην περίμενες ότι θα σημειώνονταν. Οι φωτογραφίες των influencers στο Instagram, άλλωστε, δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικές.

Παρακάτω θα βρεις πέντε συνηθισμένα λάθη που κάνεις όταν φοράς αξεσουάρ.

-Επιλέγεις πολύ καθημερινά αξεσουάρ με πιο επίσημο look ή το αντίστροφο, με αποτέλεσμα να φαίνονται παράταιρα μεταξύ τους.

-Φορτώνεις υπερβολικά την εμφάνιση με κοσμήματα και ο αέρας που αποπνέεις είναι πιο κιτς.

-Δε λαμβάνεις υπόψιν το ύψος του λαιμού όταν επιλέγεις κολιέ. Για παράδειγμα, ένας πιο κοντός λαιμός δεν κολακεύεται από chokers. Καλύτερο είναι να επιλέξει μία μακριά αλυσίδα.

-Επιλέγεις υλικά που δείχνουν πιο πρόχειρα, κάτι που μεταφέρεται και σε όλο το look. Το πλαστικό, για παράδειγμα, ή οι πολύ γυαλιστερές επιφάνειες δε βοηθούν ιδιαίτερα στην ανάδειξη της κομψότητας.

-Δε δίνεις έμφαση στο μέγεθος της τσάντας. Ένα μεγάλο σχέδιο μπορεί να «κόψει» εκατοστά από το ύψος, ενώ ένα πιο διακριτικό δημιουργεί κομψότητα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!