Ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που φοράς το eyeliner!
Ώρα να αλλάξεις τον τρόπο που φοράς το eyeliner!


Μια ματιά στα runways των μεγαλύτερων Οίκων Μόδας αρκεί για να καταλάβεις ποιο είναι το απόλυτο eyeliner trend φέτος!

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητά μας, να δυσκόλεψε τις κοινωνικές σχέσεις και τη δουλειά μας, όμως… είχε και τα καλά της. Τουλάχιστον για εμάς τις γυναίκες. Τι εννοούμε; Πως μας έβαλε βαθιά στον υπέροχο κόσμο του μακιγιάζ εξελίσσοντάς μας στο κομμάτι “eye look”.

Αυτό, βέβαια, δεν έγινε τυχαία. Όταν η μάσκα πρέπει να είναι απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας και όταν το κραγιόν δεν είναι ορατό, εύλογα θα δώσουμε έμφαση στο μακιγιάζ ματιών μας. Μη μας πεις πως και εσύ από πέρσι δεν πειραματίστηκες με bold, χρωματιστές σκιές στα μάτια, πως δεν έγινες expert στο μολύβι ματιών και πως δεν δοκίμασες διάφορα χρώματα mascara. Όλες «παίξαμε» με τα μάτια μας και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Και το 2021 θα συνεχιστεί αυτό. Θα τονίζουμε τα μάτια μας για να έχουμε όμορφο βλέμμα. Στη ζωή μας, όμως, θα μπει και μια νέα τάση που αφορά το eyeliner. Για την ακρίβεια, οι διεθνούς φήμης Οίκοι Μόδας λάνσαραν ένα νέο eyeliner trend στις Εβδομάδες Μόδας, το οποίο θα μας απασχολήσει έντονα φέτος. Το συγκεκριμένο trend, μάλιστα, επέλεξε και η Meghan Markle για να βγει στην εκπομπή της Oprah Winfrey, όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο με το τρέιλερ.

 

 


Πρόκειται για το bold eyeliner, δηλαδή την πολύ έντονη και παχιά γραμμή eyeliner, η οποία έχει πολλές εκδοχές. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, ο Οίκος Chanel σε προτρέπει να βάψεις όλο το άνω βλέφαρο με μαύρο eyeliner και να το σβήσεις έτσι ώστε να μοιάζει με μαύρη-γκρι σκιά.

Ο Οίκος Chloé σού προτείνει να κάνεις cat eye look με λεπτή γραμμή eyeliner και στο άνω και στο κάτω βλέφαρο. Το ίδιο λανσάρει και ο Christian Dior, ενώ ο Valentino λέει «ναι» στο floating liner (γραμμή που αιωρείται στο άνω βλέφαρο), το οποίο καταλήγει να είναι ultra bold στην εξωτερική γωνία του ματιού. Δες, λοιπόν, στην παρακάτω gallery όλες τις εναλλακτικές του νέου αυτού eyeliner trend, σκέψου ποια σου ταιριάζει και ξεκίνα από τώρα να την εντάσσεις στα καθημερινά make up looks σου. 

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!