Μήπως έπαθες κόλλημα με τις φόρμες;
Μήπως έπαθες κόλλημα με τις φόρμες;


Τα loungewear ρούχα εξακολουθούν να είναι η top τάση της μόδας!

Θυμάσαι πριν την πανδημία κορωνοϊού που σηκωνόσουν το πρωί και αναρωτιόσουν τι θα φορέσεις και σήμερα; Ναι, ούτε και εμείς θυμόμαστε κάτι αντίστοιχο, έχει περάσει τόσος καιρός από τότε. Αυτές τις μέρες, είτε βγαίνουμε από το σπίτι είτε όχι, οι φόρμες και τα φούτερ συγκαταλέγονται πλέον στο καθημερινό μας ντύσιμο, και δεν είμαστε οι μόνες. Τα καταστήματα λιανικής αναφέρουν πως οι πωλήσεις αθλητικών ειδών και άλλων άνετων ρούχων έχουν ανέβει στα ύψη ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Τα κομμάτια αυτά εγγυώνται και άνεση και στυλ και αποτελούν τις go-to επιλογές για να κάνεις μια βόλτα με τον σκύλο σου, να πας στο σούπερ μάρκετ και να διαβάσεις ένα βιβλίο. Το feed μας στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από fashion influencers που συνδυάζουν με άψογο τρόπο τις φόρμες, τα άνετα πουλόβερ τους, τα cardigans και τα πλεκτά co-ords τους. Και οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι.

Μήπως, όμως,  ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο; Όπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό να είσαι στυλάτη και μέσα στο σπίτι σου, αφού αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία σου. 

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να βρεις ποια είναι τα 6 σημάδια που δηλώνουν πως έχεις πάθει εμμονή με τα loungewear σετ. Ίσως τελικά ήρθε η ώρα για να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο…

 

Η γκαρνταρόμπα σου ξεχειλίζει: Όλες οι φαρδιές φόρμες και τα φούτερ καταλαμβάνουν πολύ χώρο στην ντουλάπα σου. Χρειάστηκε να μεταφέρεις κάποια από τα ρούχα που φορούσες πριν την πανδημία για να δημιουργήσεις χώρο για τα loungewear κομμάτια σου. @rosiehw

Τα έχεις φορέσει δημοσίως: Υπήρξε μια εποχή που φορούσες τα loungewear ρούχα σου μόνο μέσα στο σπίτι, αλλά όχι πια. Τα κομψά co-ords και οι φόρμες cargo σου αξίζει να φορεθούν εκτός σπιτιού, έστω και στην καθημερινή σου βόλτα στο πάρκο. @karenwazen

Παρατηρείς τι φοράνε οι άλλοι: Πάντα ελέγχεις τα outfits άλλων ανθρώπων και ίσως τους έχεις σταματήσει στο δρόμο (από ασφαλή απόσταση, φυσικά) να τους ρωτήσεις από πού πήραν το συγκεκριμένο κομμάτι. @leoniehanne

Δεν θυμάσαι την τελευταία φορά που έβαλες τζιν: Τζιν; Πρέπει να αστειεύεσαι. Δεν μπορείς καν να φανταστείς τον εαυτό σου να φοράει ένα τόσο σκληρό ύφασμα ξανά.

Πάντα ψωνίζεις online: Η προσοχή σου έχει φύγει τελευταία από τα φορέματα, τις τσάντες και τα ψηλοτάκουνα και έχει μετατοπιστεί στα φούτερ, τα κολάν και τα cardigans.

Όλα τα loungewear sets σου είναι ασορτί: Ξεκίνησες να επενδύεις σε διάφορα μεμονωμένα κομμάτια, αλλά τώρα λατρεύεις το matchy-matchy look και θέλεις να φοράς από πάνω μέχρι κάτω ασορτί ρούχα σε καμηλό ή χακί.

 Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!