Βρήκαμε το παπούτσι της χρονιάς!
Βρήκαμε το παπούτσι της χρονιάς!


Θα προσθέσει στυλ σε κάθε σου εμφάνιση.

Τα παπούτσια είναι εδώ και πολλά χρόνια μία από τις μεγάλες αδυναμίες του ωραίου φύλου. Όσα ζευγάρια κι αν έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, πάντα θα βρεθεί ένα ακόμη που θα μας κλέψει την καρδιά και θα προστεθεί στην συλλογή μας.

Τις τελευταίες ημέρες ένα αγαπημένο υπόδημα των TikTokers έχει γίνει talk of the town, με τις πωλήσεις του να αυξάνονται ραγδιαία. Πρόκειται για τα loafers του γνωστού brand Jefrey Campbell, το οποίο φημίζεται για τα πρωτοποριακά και άκρως εντυπωσιακά σχέδιά του. Διατίθενται σε πολλά χρώματα όπως μαύρο, γκρι και καφέ ή ροζ, πράσινο και πορτοκαλί για τις πιο τολμηρές.

Το Nordstrom τα έχει σε μεγάλη έκπτωση με αποτέλεσμα κάθε ζευγάρι να στοιχίζει σήμερα λιγότερο από 150 ευρώ, μια αρκετά συμφέρουσα τιμή για προϊόν του συγκεκριμένου brand. Μην ξεχνάς πως τα loafers αποτελούν φέτος πρόταση όλων των μεγάλων οίκων (Gucci, Chanel κ.ά) και όχι άδικα.

Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Ταιριάζουν με όλα τα τζιν, τα παντελόνια, τις ολόσωμες φόρμες και τα φορέματά σου. Επιπλεον τα loafers είναι ιδανική επιλογή για ένα office look αφού είναι πολύ άνετα, κομψά και αποπνέουν κύρος. Αξίζει να εκμεταλλευτείς τις εκπτώσεις και να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι που θα φοράς συνέχεια χωρίς να το μετανιώνεις.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!