Τα κολάν σε έντονα χρώματα είναι και πάλι στη μόδα
Τα κολάν σε έντονα χρώματα είναι και πάλι στη μόδα


Η τάση κάνει φέτος δυναμικό comeback.

Η αλήθεια είναι πως όλες μας εν μέσω πανδημίας έχουμε αναπτύξει μια μεγάλη συλλογή από loungewear ρούχα, cozy φόρμες και κολάν. Αυτό είναι απολύτως λογικό αφού έχουμε ανάγκη καθημερινά από άνεση, ζεστασιά και στυλ.

Οι περισσότερες από εμάς ανυπομονούν για τη λήξη του πολύμηνου lockdown ώστε να επισρέψουν στο γραφείο και να φορέσουν τα αγαπημένα τους τζιν, τα κομψά πουκάμισα και φυσικά τα ψηλά τους τακούνια. Ωστόσο για την ώρα δεν μπορούμε να σταματήσουμε να επενδύουμε σε άνετα, street style ρούχα που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τη ζωή αλλά και την ντουλάπα μας.

Ευτυχώς, τα supermodels (Kendal Jenner, Gigi Hadid κ.ά) και οι αγαπημένες μας celebrities (Paris Hilton, Sarah Jessica Parker κ.ά) φροντίζουν πάντα να μας τροφοδοτούν με υπέροχες εικόνες από τις οποίες παίρνουμε έμπνευση για θέματα στυλ. Πρόσφατα, αρκετά stylish κορίτσια αποφάσισαν να αναβιώσουν ένα παλιό trend του 2000, θέλοντας να μας δείξουν πως η συγκεκριμένη τάση επιστρέφει για να μείνει αυτή τη χρονιά.

Αναφερόμαστε στα χρωματιστά κολάν ή αλλιώς colourful leggings που αποτελούν ένα από τα πιο hot fashion trends της τρέχουσας περιόδου. Ζωηρά χρώματα όπως ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο, έρχονται για να συνθέσουν casual ντυσίματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα χρωματιστά κολάν της αγοράς για να υιοθετήσεις το trend με απόλυτη επιτυχία.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!