7+1 trends στα jeans
7+1 trends στα jeans


Βρήκαμε τους πιο πετυχημένους ενδυματολογικούς συνδυασμούς.

Τα τζιν παντελόνια είναι από τα πιο βασικά και αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας εδώ και πολλά χρόνια. Μπορεί κάθε σεζόν να βλέπουμε εντυπωσιακές παραλλαγές τους όμως πάντα θα ψάχνουμε νέους τρόπους για να τα φορέσουμε με στυλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως το denim δεν χάνει ποτέ την αξία του ενώ μπορεί να συνδυαστεί με χίλιους τρόπους και να δείχνει πάντοτε εντυπωσιακό.

Αρχικά ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν τα jeans είναι πως αποτελούν all day επιλογή για τη σύνθεση κομψών και stylish outfits. Μπορούν να φορεθούν με αξεσουάρ όπως καπέλα του μπέιζμπολ, τσάντες όλων των ειδών, μπουστάκια και comfy πλεκτά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ενεργοποιήσεις την φαντασία σου και να κάνεις mix n' match παντρέματα σύμφωνα με το προσωπικό σου στυλ.

Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν τα social media οπότε μπορούμε να ανατρέχουμε εκεί κάθε φορά που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Οι μεγαλύτερες fashion bloggers και influencers φροντίζουν να μας τροφοδοτούν με υπέροχες εικόνες που αξίζει να αντιγράψουμε.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα trends που αξίζει να ταιριάξεις με τα jeans σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!