6+1 λάθη που κάνεις στο ντύσιμο
6+1 λάθη που κάνεις στο ντύσιμο


Υπάρχουν μερικές φορές που νομίζεις ότι έχεις σκεφτεί καλά ένα outfit, αλλά, τελικά, κάτι πάει λάθος.

Το στυλ της κάθε γυναίκας είναι σαφώς διαφορετικό. Δεν μπορείς να ορίσεις τι θα φορέσει. Αυτό έχει να κάνει με έναν συνδυασμό πολλών παραγόντων, όπως την προσωπικότητά της, την περσόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω, την περίσταση για την οποία ντύνεται και τις τάσεις που θέλει ή δε θέλει να ακολουθήσει.

Γι’ αυτό και βλέπουμε τόσο διαφορετικούς και οπτικά μεταξύ τους ανθρώπους όπου και να κοιτάξουμε. Τα χρώματα που διαλέγουν, τα υφάσματα πάνω στα οποία αυτά αναδεικνύονται συντονίζουν το στυλιστικό image, όμως, υπάρχουν κάποιες φορές που όσο καλά κι αν θεωρείς ότι έχεις μελετήσει ένα outfit, κάτι στην πορεία πηγαίνει λάθος.

Η απάντηση στο τι ακριβώς είναι αυτό δεν είναι πάντα και η πιο εύκολη. Από την άποψη ότι δεν είναι πάντα κάτι εμφανώς λάθος. Μπορεί δύο ρούχα να είναι πολύ όμορφα ξεχωριστά, αλλά όταν έρχονται σε επαφή, να μην μπορούν να επιβιώσουν στο βλέμμα.

Δεν υπάρχει, όμως, λόγος να βρίσκεσαι σε σύγχυση. Ούτε και να ψάχνεις αέναα τι μπορεί να συμβαίνει, γιατί ουσιαστικά το κάναμε εμείς για εσένα. Συγκεντρώσαμε σε μία gallery επτά πολύ συχνά στυλιστικά λάθη που μπορεί να κάνεις χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.

Κατά πάσα πιθανότητα, με μερικά από αυτά θα εκπλαγείς, οπότε σε αφήνουμε να τα διαβάσεις μόνη σου και να πειραματιστείς αναλόγως. Άνοιξε, λοιπόν, την ντουλάπα και κάνε τους απαραίτητους συνδυασμούς για να βρεις και αυτό που σου αρέσει.

1. Ψωνίζεις με βάση τις τάσεις, χωρίς να σκέφτεσαι πώς το κάθε ρούχο θα ταιριάζει στο δικό σου στυλ και στις περιστάσεις, για τις οποίες το θες.

2. Πιστεύεις ότι τα jeans πρέπει να πλένονται όσο συχνά πλένονται κα τα υπόλοιπα ρούχα, με αποτέλεσμα να ξεθωριάζουν και να «ανοίγουν».

3. Φοβάσαι να τολμήσεις με prints και χρώματα, επιμένοντας σε look πιο βαρετά.

4. Βαριέσαι το shopping και κάνεις βεβιασμένες αγορές, τις οποίες δεν ξέρεις πώς να εντάξεις στην ντουλάπα σου και πώς να τις συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα σου.

5. Νομίζεις ότι για να είσαι σέξι πρέπει να έχεις μεγάλο μέρος του δέρματός σου ακάλυπτο.

6. Κρατάς τις φόρμες μόνο για το σπίτι, ενώ, στην πραγματικότητα, μπορούν να φορεθούν και εκτός και να είναι εξαιρετικά στυλάτες.

7. Δεν πηγαίνεις ποτέ τα ρούχα σου στη μοδίστρα για να τα προσαρμόσει στο σώμα σου, με αποτέλεσμα να μην «κάθονται» όπως στο μοντέλο που τα παρουσιάζει.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!