6 χρωματικοί συνδυασμοί που σου ανεβάζουν τη διάθεση!
6 χρωματικοί συνδυασμοί που σου ανεβάζουν τη διάθεση!


Τα απόλυτα colour pairings αυτής της σεζόν.

Η αλήθεια είναι πως αυτή την περίοδο θέλουμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά να δούμε ποιες θα είναι οι χρωματικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Αυτό συμβαίνει πιθανώς γιατί όλες λαχταρούμε λίγη φρεσκάδα και θετικότητα στη ζωή αλλά και την γκαρνταρόμπα μας.

Τα περισσότερα αγαπημένα μας brands διαθέτουν θαυμάσια ποικιλία αποχρώσεων στις συλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Όλα δείχνουν πως το "ουράνιο τόξο" της μόδας αποτελεί πρόταση με νέα χρωματικά παντρέματα που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις hot τάσεις της φετινής χρονιάς.

Από τα παστέλ χρώματα μέχρι το έντονο πορτοκαλί, το lime green και όλη τη γκάμα των neutrals, τα χρώματα αυτής της σεζόν αποδεικνύουν πως ακόμα και όταν όλα είναι μουντά, η ντουλάπα σου μπορεί να φέρει αέρα αισιοδοξίας. Πέρα από τα διαχρονικά και μοναδικά αγαπημένα χρώματα για αυτή την εποχή όπως: καφέ, λευκό, γκρι και μαύρο, φέτος θα λατρέψουμε ξανά τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ροζ, μοβ, κόκκινου και μπλε από τη λεβάντα μέχρι το έντονο σκούρο μοβ και το φλογερό πορτοκαλί.

Οι επιλογές δεν σταματούν ποτέ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσαρμόσεις τα hot colour pairings της εποχής στο προσωπικό σου γούστο και στυλ. Οτιδήποτε κι αν επιλέξεις να φορέσεις μην ξεχνάς πως η αυτοπεποίθηση και το χαμόγελό σου είναι τα όπλα σου στην μάχη του ενδυματολογικού ανταγωνισμού.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την περίοδο για υπέροχες εμφανίσεις.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!