Κραγιόν χωρίς ίχνη στη μάσκα!
Κραγιόν χωρίς ίχνη στη μάσκα!


Tον τελευταίο χρόνο, αν το κραγιόν είχε στόμα θα εξέφραζε δικαίως ένα μεγάλο παράπονο που μπορούν να το κατανοήσουν όλες οι γυναίκες: είναι το μόνο καλλυντικό που στην εποχή του κορωνοϊού δεν μπορεί να είναι ορατό όταν βρισκόμαστε οπουδήποτε αλλού εκτός από το σπίτι μας λόγω της προστατευτικής μάσκας.

Παρά τις τρέχουσες συνθήκες, όμως, πολλές γυναίκες δεν το αποχωρίζονται ακόμα κι αν ξέρουν ότι δεν θα το δει κανείς άλλος πέρα από εκείνες. Οι λόγοι πολλοί. Ο βασικότερος; Η ζωντάνια που χαρίζει στα χείλη και σε βαθύτερο επίπεδο, η αυτοπεποίθηση (είναι αλήθεια: όλα για την δεύτερη γίνονται όταν μιλάμε για ομορφιά!).

Όσο ο χρόνος περνά, είναι ωραίο κάθε χαρακτηριστικό του προσώπου μας να εκπέμπει υγεία. Να δείχνει φωτεινό και ζωηρό, χωρίς να καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για αυτό.

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν τονισμένα και πιο σαρκώδη οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς την βοήθεια κάποιου κραγιόν (που θα άφηνε και λεκέδες στη μάσκα!), πιθανότατα να μην γνωρίζετε το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, την τεχνική-επανάσταση που έχει βοηθήσει γυναίκες και άνδρες να τελειοποιήσουν το σχήμα των χειλιών τους, να τονίσουν ή να διορθώσουν το φυσικό τους χρώμα και τυχόν ασυμμετρίες.

Με το ημιμόνιμο μακιγιάζ χειλιών, τα χείλη έχουν φυσικό χρώμα κάθε ώρα της ημέρας, χωρίς την βοήθεια κάποιου lip balm με χρώμα. Από το πρωί που ξυπνάτε, μέχρι το βράδυ που θα αποκοιμηθείτε, το χρώμα της φρεσκάδας (ή όποιο άλλο χρώμα έχετε επιλέξει) μένει εκεί, ακλόνητο. Αξίζει να σημειωθεί άλλο ένα πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής: η ικανότητά της να κάνει τα λεπτά χείλη να δείχνουν παχύτερα.

Το αποτέλεσμα διαρκεί από 1 έως 3 χρόνια. Αν διερωτάστε αν υπάρχουν παρενέργειες, θα πρέπει να τονίσω ότι με πολύ καλή προετοιμασία, τη σωστή μικροχρωμάτωση και το σωστό after care, δεν θα υπάρξουν.

Δώστε την ευκαιρία σε ένα από τα πιο δυνατά σημεία του προσώπου σας να αποκτήσει ζωηράδα και χρώμα.

Η καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς θα γίνει πιο ανάλαφρη και ευχάριστη και η εικόνα σας πιο νεανική και φρέσκια. Να θυμάστε ότι μια τεχνική είναι πάντα μια καλή επένδυση!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!