Ένα σημείο που ξεχνάτε να φροντίσετε και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης
Ένα σημείο που ξεχνάτε να φροντίσετε και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης


Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται αρκετά, στην καθημερινότητα, καθώς εκτίθενται σε στοιχεία που τα βλάπτουν. Η περιποίηση και η προστασία που τους παρέχεται είναι μέσα από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση. Ακριβώς όπως περιποιούμαστε καθημερινά το πρόσωπο, ανάλογα πρέπει να συμπεριφερόμαστε και στα χέρια μας.

Ειδικότερα αυτή την περίοδο που χρησιμοποιούμε πολύ συχνά αντισηπτικά, η εντατική περιποίηση των χεριών είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, τα χέρια χρειάζονται και αντηλιακή προστασία. Καθημερινά, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες πρέπει να εφαρμόζουμε προϊόν με minimum SPF30.

Είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να κρύψετε χρόνια. Τα χέρια μας είναι ένα από τα πρώτα μέρη που εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Είναι διαρκώς εκτεθειμένα και χρησιμοποιούνται, για διάφορες ανάγκες. Σκεφτείτε πόσο συχνά πλένετε τα χέρια σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν εφαρμόζετε ενυδατική μετά από αυτό, τότε είστε καλυμμένες. Αν όχι, ξεκινήστε να το κάνετε, καλύπτοντας κάθε σημείο από τα δάχτυλα, τα νύχια μέχρι τον καρπό αλλά και πιο ψηλά στους αγκώνες.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!