Τα beauty trends του 2021
Τα beauty trends του 2021


Εκτός από τις τάσεις στην μόδα, πλέον ξεχωριστό ρόλο στη καθημερινότητά μας παίζουν και οι τάσεις στην ομορφιά. Τα beauty trends είναι εδώ και το 2021 για να μας κάνουν πιο λαμπερές και σίγουρα πιο φρέσκιες και stylish. Aπό το μακιγιάζ, την περιποίηση της επιδερμίδας και τα νύχια θα κάνουμε μια αναζήτηση των μεγαλύτερων τάσεων που θα μας απασχολήσουν και φυσικά αργά ή γρήγορα θα μας κάνουν να τις δοκιμάσουμε.

Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι απαραίτητο να υιοθετήσετε κάθε τάση αλλά το πιο σημαντικό είναι να την φέρνετε στα δικά σας μέτρα και να την προσαρμόζετε στο προσωπικό σας στιλ.

Ανακαλύψτε τα νέα beauty trends:

#1. Σκούρα βαμμένα χείλη

 

 

Φέτος πείτε ένα μεγάλο ναι στο μπορντό, το βουργουνδί ή το σκούρο καφέ. Αφήστε για λίγο το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν, (ναι και κάτω από τη μάσκα φοράμε κραγιόν), και δώστε ένταση στα χείλη σας σε σκούρες αποχρώσεις. Οι εμφανίσεις σας θα γίνουν πιο dark αλλά και πιο τολμηρές.

#2. Fringe hair 

Συνεχίζει και αυτή τη χρονιά να είναι το αγαπημένο cool haircut των Γαλλίδων. Τα fringe hair θα αποτελέσουν λοιπόν τεράστια τάση καθώς ταιριάζουν σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε την συγκεκριμένη τάση, συμβουλευτείτε τον hair stylist σας ώστε να σας κατευθύνει σωστά και ποιο στιλ ταιριάζει ακριβώς στο σχήμα του προσώπου σας.

#3. Glowy makeup look

Το λαμπερό πρόσωπο είναι τάση στο μακιγιάζ ανεξαρτήτως εποχής. Για να το δημιουργήσετε, θα χρειαστείτε τέλεια ενυδάτωση σε καθημερινή βάση το πρωί και το βράδυ. Plus, θα χρειαστείτε primers που χαρίζουν λάμψη και foundations με ελαφριά σύσταση για να αποφύγετε το cakey αποτέλεσμα. Κλειδώστε το αποτέλεσμα με ένα setting spray που θα δώσει διάρκεια στο λαμπερό φινίρισμα.

 

 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!